Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

liviucirstean

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre liviucirstean

  • Dată Naștere 03/22/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Bucovina - România

Contact Methods

  • Yahoo
    liviu.cirstean

liviucirstean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Întrebarea este: Cum ar fi lumea fără România cu țigani în ea? Asta-i întrebarea!
  2. Şoferii de camion mai ajută, dar restul nu prea. Acum 3 săpt am rămas pe pană între Sascut și Adjud și de la 6:30 până la 11:00 nu ma ajutat nimeni. Poate pe undeva era și vina mea că nu am verificat trusa de scule la plecare (colegul meu s-a gândit să o fure cu 2 zile înainte). Stăteam cu roata desfăcută și nu aveam cheie să dau roata de rezervă de pe macara jos. Noroc de un băiat din BV cu un Actros că a avut bunăvoința să oprească și să îmi dea cheia pentru 2 min. Îi mulțumesc încă odată din suflet dacă are cont pe aici și promit la rândul meu să ajut colegi la nevoie. Drumuri bune!
  3. Niște fomiști! La ultimul loc de muncă (pe un sprinter 315 cdi, motor 2.2) mi se cerea consum de 10,5 litri. Nu se ținea cont că nici descărcată nu făcea mașina așa un consum. Toată perioada cât am stat la ei am umblat cu acest cancer de sprinter cu amortizoarele față praf, cutia de direcție praf, fără frână de mână și un arc rupt pe spate. Iar după tot chinul și o muncă infernală în fiecare zi, am fost plătit doar cu 875 ron că restul până la 1500 mi-au fost trași că am "condus neconștiincios sau am furat motorina". Mi-e scârbă de asemenea "patroni"! Edit: Am uitat să spun că mi-am dat demisia pe moment. Nu acceptați orice situații doar de dragu a vă păstra locul de muncă.
  4. Nu s-a mai scris nimic pe aici și lucrurile au rămas moarte sau s-au schimbat. Eu am fost la SC Truk Ierbac SRL și nu mi s-a părut un coșmar cum se plâng unii pe aici. Că se trăgea de șoferi, așa cred că este la orice firmă la care am fost (foi de concediu până în vis...). Eu am fost pe un dezastru de mașină, un iveco cursor 430 care avea bordul pârlit și retarderul nu mergea. Mergeam pe decompresor într-o veselie... În rest nu au fost probleme. Transportul în Belgia și retur era gratuit, banii ajungeau pe card la timp, dacă mai cereai ceva înainte îi primeai de la Dl. Plăcintă. Că au fost câțiva colegii care au bușit mașinile prin pasaje sau că mergeau pe piste de bicicliști, asta-i alceva și nu-i motiv de vorbe rele pe aici. Eu când am mers ultima dată în 2012 m-am certat cu Dl. Plăcintă că nu vroia să îmi dea un camion mai bun și câ mi-a băgat pe gât plata a 2 cauciucuri care le-a stricat învățăcelul care îl aveam cu mine. Primea și începători prin 2011-2012 când am fost eu. Drumuri bune colegi!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.