Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

HissahZul

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HissahZul

  1. Servus la toti, apoi eu nu stiu ce tot ba zbateti atata, eu lucrez la ei si atata timp cat intelegi ce ti se cere si cunosti singur cum sa iti faci programul, stii unde sa iti faci cat de cat pauzele , iti spun eu ca nu mai moare nimeni. Salarul e la timp, ori de cate ori am cerut avans mi s-a dat, transportul tot timpul asigurat, bonusuri etc. ( eliminat ) In trestie se gasesc noduri problema e tine de soferi. De ce sunt aici? BANI, nu pentru atmosfera, nu pentru batai prietenesti pe spate, nu sa imi plang de mila si cel mai mic rahat sa ma opresc. Munca presupune sacrificii fratilor.....ce vrei sa munceasca altul in locul tau si tu sa stai asa....mafiot eventual acasa picior peste picior si sa incasez bani. Vrei conditii? ( eliminat ) Nu sunt perfecti si nu am cunoscut compania perfecta ( inca )
  2. Poate ai dreptate, poate esti mai bun decat mine sau poate doar ai avut norocul sa ajungi la o firma mai bunma. Sa nu uitam ca toti avem lasati acasa familii, care se bazeaza pe noi. Eu de cand am ajuns aici am gasit doar respect. Nu stiu ce ai gasit ai tu sau altii. Mi-o spus domnul Alin ca vom primi toti baietii cate 400 Euro bonus de Craciun. Nam fost sigur la inceput de nimic, am crezut poate ca altii in ca...turile pe care au avut niste soferi de zis despre Leatrans pe forum, dar am incercat ca nu aveam de lucru de cateva luni bune si nu aveam decat sa merg la Kim sau la Jost inapoi. dar iaca surpriza, am primit adineaori mesaj in transicsul din masina ca e adevarat. Poate la altii a fost mai bine, eu cred ca aicea macar se tin de cuvant. Drumuri line la colegi.
  3. ...pentru un necunoscator care nu stie cu ce se mananca meseria asta poate crede ca aceste mici avantaje sunt neinsemnate.Diferit fata de altii este ca eu am trecut si pe la ungurii de la Waberers, pe la cei de la Skiptrans, Avistransul are si acuma sa imi plateasca toti banii . Mai am de luat bani si din Italia de la niste patronic u multe camioane. Am intrebat mai multi soferii care lucreaza cu mult de dinaintea mea la Leatrans, inclusiv polaci, macar banii sunt la timp, nu au intarziat niciodata si nu sunt chiar de ici de colo, fata de altii care platest 1300-1500E munca este ok, am marele avantaj ca numai fumez, iar daca vreau sa beau o bere, o iau din Germania la bax de 24. Daca meseria asta ar fi facuta doar de soferi si nu de ospatari amatori sau alte specimene care s-au reprofilat dupa criza treaba ar merge ceas. Drumuri bune!
  4. Dati_mi voie sa nu fiu de acord cu ce se povesteste pe aici, sunt sofer la ei de vreo 2 luni de acuma si desi nu am vrut sa ma bag peste, dar vad ca se cam sare calul la partea cu adevarul. ce pot spune eu e ca mi_au facut contract pe nedeterminat din care se vede negru pe alb si diurna, toate veniturile, am primit toti banii pana la ultimul euro si m_au zburat cu avionul pe cheltuiala lor, fata de altii au camioane majoritatea noi si mi_au gasit si butelie. In primele 2 saptamani m_au tinut pe Anglia si Irlanda ca sa invat cum e stilul de condus pe partea stanga.O treaba faina e ca pe feriboat se mananca bine eu nu fumez si cred ca nu am cheltuit mai mult de 50 de euro pentru mine personal. Brian e ceva ciudat dar m-am obisnuit cu el, s_a enervat pe mine ca am ratat un ferri dar pe urma s_a calmat omul. diferente mari intre Lea si alte firme nu prea sunt, dar cand iti plateste la time si destul de bine...yo sunt multumit. De la Alin am auzit ca dupa 6 luni se mareste diurna. fata de Vercesi si pe unde am mai lucrat unde se plateste cam la fel macar aici se respecta programul pe ferry mananci cat vrei iar daca prinzi pe ala de 19 ore...e life! Acum na nu poti multumi pe toata lumea mai ales pe cei care mai mananca si --- degeaba .oricum vad care e treaba si va tin la curent, sper doar sa nu se schimbe treburile. In rest, drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.