Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dorujecu

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dorujecu

  1. D'aia exista acest site, mamitzoiu , pentru a ne ajuta intre noi si a ne sfatui,unde e bine si unde nu.Ideea e ca patronii de la aceasta companie se poarta execrabil cu soferii. Deci deja esti pe plantatie frate.
  2. Salut! Doar ce am m-am intors de la Bring duminica. Am muncit pe expeditia din Linehaul,Norvegia. O mare prostie am facut ca am mers la aceasta firma. Iti dau 55 de euro pe zi ,indiferent ca muncesti sau nu. Ok! Dar eu m-am dus cu gandul ca am sa fac si km,ce este peste 10 000 esti platit cu 16 centi pe km. Dar unde sa faci tu Km daca ei te tin o saptamana pe Norvegia ,dupa care te trimit o cursa in Suedia si te aduc inapoi. Faza naspa e ca te baga la incarcat trailere de gunoi de iti sar fulgii.3 zile la rand cate 2 trailere,le incarci si le duci la tren. Sa nu mai zic de conditiile de clima,-15 grade sa tragi de prelata si sa pui chingi. Asa ca dupa o saptamana am aruncat prosopul. Mai bine pe europa si iei aceiasi bani. Sa nu mai zic de drumul cu acel microbuz pana in suedia.Este un cosmar.Imi spuneau colegii ca au plecat din Bucuresti joi si au ajuns la munca luni. Mai dai si 60 de euro de la Bucuresti pana in slovacia. Am intalnit baieti care plecau acasa dupa o luna si imi ziceau ca e nasol. |Unu zicea ca pe germania avusese intr-o saptamana 28 de incarcari. Multe ,multe chichite,contractul nu este in regula,nu ti se prezinta nici un payslip,nimic. Mai noi vorbeam cu un coleg si zicea ca l-a pus sa semneze o hartie in slovaca in care imputernicea firma sa ii recupereze taxele.|Credeti ca e normal? Am fost la Kim Johansen timp de 3 ani,dupa care mi-am recuperat taxele.sa-ti vina 6000 de euro in buzunar ,cred ca nu-i strica nimanui. Am vazut fluturasul lor si este undeva in jur de 360 de euro. Nu recomand aceasta firma. renunta sa scriii cu tz,sh,etc vei pierde comentariile
  3. Scuze,a fost din greseala. Nu am mai vazut mesaul,credeam ca a fost sters. Am crezut ca tre sa fie in prima pagina ce se posteaza. Il puteti sterge pe al 2-lea. Chiar am avut o experienta nashpa la firma respectiva si nu vreau sa pateasca si altcineva cum am patit si eu.
  4. Am muncit la leatrans. Nu sunt deloc rezonabili. mi-au promis 100 de euro la zi da dupa aia sa-mi spuna ca daca nu conduc mai mult de 4 ore se pune jumatate de zi. 2-3 ore cu 4-5 descarcari faceti si voi un calcul cate ore munceai. pauze in rampa . te forta sa-ti spargi pauza de 9 ore ca trebuia sa liberezi rampa si asa mai departe. Sa nu mai zic de acel sistem de comunicare. Era un stres continu. Asteptam sa iau toll pe germania si daca era coada te suna ca de ce stai asa mult. Am vazut cu ochii mei cand patronul l-a lovit pe un polonez ca nu stiu ce facuse. Scandal cu politia si asa mai departe. Le-am spus ca nu mai vin la munca si le-am explicat si de ce ,ca dupa aia sa ma pomenesc acasa cu o amenda pentru viteza,care era de fapt un Audi A7 luat de camera(masina patronului). Niste nesimtiti de oameni ,nu altceva.Sincer nu recomand nimanui sa mearga la aceasta firma. De preferat scandinavia, e mult mai liniste si oamenii inca mai au bunul simt. Te alearga de te rup IRL-IT .lasi trailerul ,iei altul.In 2 luni de zile nu am avut timp sa-mi iau personal number-ul ca eram numai pe europa. Nu,nu recomand la nimeni.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.