Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

imimi

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre imimi

  • Dată Naștere 11/14/1968

Profile Information

  • Locatia:
    oradea

Contact Methods

  • Yahoo
    imimi

imimi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Scheck Transporte!! nota 8. bani la timp, program ok! la bascula disponenti oK! salar acceptabil..!! masini ok!!Eu am 3.5 ani la ei si zic ca merge!!!ca la orice firma trebuie sa ai si NOROC!!si pe linga soferie nu strica sa ai si coloana vertebrala!!
  2. sal , colegu cu Thomas am vorbit germana ,ro mana si maghiara, iar cu Rolph in germana.
  3. Salut,asta e parerea ta ,colegule, eu lucrez aici de 4 luni si nu sunt incarcator -descarcator [lucrez pe bascula] bani mi-am luat la timp si sub 1800 nu au fost nici prima luna,nu sunt nici sifon si nici nu dau cu limba pentru ca eu sunt Sofer!!!nu doar un posesor de permis profesionist ca altii care au venit aici.Poate eu am noroc sa lucrez cu un disponent foarte bun si un om corect care are grija de baietii lui, tot respectul pentru el.Nu zic, sunt unele probleme ,ca la ori care firma si nu toti o duc la fel,dar eu nu a-si numi firma asta o magarie.Este parerea mea ,nu vreau sa fac reclama la firma ,dar nu puteam sa nu comentez cele scrise de colegu sau fostu coleg de al meu.drumuri bune!!!IMI.
  4. C-am prea repede da-i note colegu nu a-r trebui sa mai astepti putin sa mai faci un pic de vechime.NU CA NUMERITA firma nota asta ,dar pt tine sigur e cu ?.-
  5. Cu nota asta ai o limba desavarsita colegu si mi-ar place sa cred ca dupa un an de lucru la Essers a-i sa ti-o sustii. Nota 10 este o nota, care nu toata lumea o merita. Te rog sa-mi raspunzi dupa 6 luni, sau sa-mi ceri scuze mie si la toti colegii de pe forum.
  6. Colegii pe frau ELS deWITT sa nu o subestimati ea e tot ce inseamna disciplina in ESSERS si cu asta am zis putin .Pt cei ce stiu mai multe nu tr sa o prezint.Eu va doresc bafta la toti care isi incearca norocul nu este o firma rea,dar tr sa stii cum sa faci sa fie bine .BAFTA.si va doresc la toti drumuri bune. IMI GASPAR.
  7. Salut,ma refeream la plata la negru si nu la munca la negru nu e acelasi lucru.Nu am fost de acord cu minim pe economie si un al doilea salar in functie de km,care nici decum nu e diurna si binenteles nu e trecut nicaieri,dar se pare ca au inceput sa schimbe cite ceva la ESSERS ,dar pe noi ne disponibilizeaza de la 1 iulie.
  8. Salut colegu,raspunsul meu e, ca nu numai nu am fost de acord cu ei ,ci ne am adresat mai multor avocati si dupa cite stiu sint cam 20 de procese civile impotriva lui h essers si 4 plangeri penale,asta ca sa vedeti ca nu ne am lasat la voia lor si oamenii au avut curajul sa mearga mai departe si sa nu fie batjocura unor belgieni la noi acasa.daca am facut bine sau rau o sa vedem mai departe.drumuri bune la toti colegii.
  9. firma H ESSERS angajeaza in continu soferi si numai.LA firma asta se fac angajari incontinu de personal [oare de ce??]nu prea rezista multi si nu din cauza muncii depuse.Masinile sunt OK,in mare ,in general sunt camioane noi cu mici exceptii, problema e alta, problema este conducerea firmei care este incompetenta .Acest lucru se intimpla la ORADEA. NU vorbesc din auzite stiu exact ce se intimpla,din pacate mai suntem 10 soferi pe firma CENTRUM acum essers transport.Mergem zilnic la garaj si semnam o condica de prezenta,iar ei ne platesc salariu pe luna de 800/ 1000 ron. Camioane nu avem si nici nu ne mai da, asteapta sa ne dam demisia.Asta dupa 13 ani de munca la aceasta firma.toate astea pentru ca nu am fost de acord cu plata la negru si cu evaziunea fiscala.Daca mai intereseaza pe cineva amanunte va stau la dispozitie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.