Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Laure79

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Laure79 a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 5 2016

Laure79 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Laure79

  • Dată Naștere 02/04/1979

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

2445 citiri profil

Laure79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Cri5tian, poti da exemplu, te rog, la ce firme se castiga atat? Aici sau PM.
  2. Adrian, începător fiind, recunosc ca nu vorbesc din experiența. Normal ca as prefera repausul de 45 la hotel, dar uite ca nu știu amănunte de practibilitate cum sa ajungi la hotel, unde sa parchezi camionul. ..Oricum am da-o, pentru mine oferta Hartl pentru începători lasă mult de dorit. Foarte putini bani. Sunt și alte firme care dau sansa începătorilor sa pornească în aceasta frumoasa meserie cum o văd eu. Și cu o oferta banoasa ceva mai buna.
  3. Am fost eu la interviu Joi. Au venit în Iasi. Pentru experiențe 0, te iau cu minimul pe economie 1250 ron brut + 20€/zi ca stagiar. Program 8 săptămâni cu maximum 2 săptămâni acasă. Perioada aceasta de ucenicie variază. Au menționat ca tu ceri când vrei sa conduci singur.Buuun. .. pe urma, când ești singur pe cabină timp de 80 zile (deci aproape 3 luni) iei minimul 1250 ron brut + 35€/zi. Deci în jurul de 1000 euro pe luna timp de 3 luni când conduci singur. După aceste 80 zile ești plătit cu 1250 ron brut+40€/zi. Nu am mai notat mai departe grila. Au mai menționat de niște bonusuri la Km >12000 km/lună iei +50€/luna. Eu sigur nu mă duc la ei. Cu toate că se conduce regulamentar. Se doarme numai pe cabină.
  4. Salutare tuturor! Îmi poate spune un coleg dacă are cunoștințe de firme din Franța care angajează soferi profesionisti? Prin Octombrie estimez ca voi avea toate actele pentru angajare ori pe camion ori autocar. Deci o sa am categoriile B,C,D,E. Atestate CPI marfa, persoane, ADR (colete +cisterne )și card tahograf. Îmi doresc foarte mult sa lucrez pe Franța, mă pasionează această țară, am mai lucrat în Franța dar nu în domeniul transportului. Vorbesc franceza estimez eu nivel B2, am deja CV ul făcut în franceza, dar nu știu la ce firme sa îl trimit. Mai vorbesc și engleza nivel avansat. As aprecia mult, dacă cineva mi-ar da adrese de firme franceze (vreau contract francez -vreau sa stau cel putin 2-3 ani în Franța ), sau denumiri de site-uri franceze de plasare forță de muncă. În mod particular sunt interesat de zona de sud a Frantei -Toulouse. Mulțumesc anticipat pentru orice sugestie! Laure 79
  5. Romeo75, mulțumesc de pont, o sa am în vedere Trota
  6. Mulțumesc ciureadaniel pentru completări. Dar tot nu înțeleg de ce nu se poate aplica direct la ei. Au un site ok, au rubrica de resurse umane, e și în romana, engleza, spaniola și franceza. În felul ăsta eviți spaga/comisionul. Sau știi tu ceva și eu nu? Nu poți lucra la ei decât cu firma intermediara?
  7. Bun pont cu firma ăsta Lodisna. În primăvara o sa am și eu cele necesare sa lucrez pe tir dar numai ca începător Hartl ar fi fost salvarea mea. Dar am și eu o întrebare : de ce trebuie dat comision la o firma de intermediere când poți aplica direct pe site-ul Lodisna?
  8. Nu mă refeream la asta desigur. De exemplu as lua C-ul as face atestate, pe urma as lua E-ul și D-ul și alte atestate? Sau sa am întâi toate categoriile pe permis C,E,D și sa fac abia apoi atestatele de care am nevoie?
  9. Dragi colegi, as dori și eu un sfat. Ce îmi recomandați sa iau întâi categoriile C,E,D și pe urma sa mă apuc de toate atestatele? Ca am înțeles eu ca pe atestate este trecut numărul permisului și ca în felul ăsta e mai bine?
  10. Laure79

    Salut

    Am placerea de a saluta comunitatea șoferii. Ma numesc Laurentiu, am 36 de ani și sunt din Iași. M-am scris la o școala de soferi profesionisti aici Iasi și sunt pe forum pentru documentare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.