Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Mihai337

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Mihai337 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 23 2016

Mihai337 a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    București

Vizitatori Recenți Profil

414 citiri profil

Mihai337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Mulțumesc mosmartin, wolf , mincum si celorlalți. Eu am citit atent ce ati scris si nu am mai plecat , însă au plecat trei colegi si toți trei au venit înapoi din cauza condițiilor mizere de acolo. Sase in cameră , jeg peste tot Instructor isteric care zbiară si înjură cursanți. Bani puțini, trafic infernal. ..sclav in toată regula. Eu am băgat la cap ce s a scris pe aici, sper sa citiți bine topicul înainte de a lua o decizie pentru lucrul in UK ca bus driver.
  2. Salut mosmartin și mulțumesc mult ca ai postat din experiența ta din UK , Așa fac ,înainte sa iau o decizie ma informez mult. Ma bate gândul sa plec din august anul trecut . Ce căutăm, păi cred ca in primul rând un câștig material mai bun. Suntem fraieri ca nu știm sa ne apreciem si respectam mai mult. Sa ne vindem serviciile la adevărata valoare a muncii pe care o prestam. PS: dar chiar nimeni nu s-a intrebat de ce cauta aia ca disperatii "sclavi" pe post de soferi? chiar nimeni?? Ba s au întrebat mulți, iar după ce au făcut o balanță nu au mai plecat. Mosmartin , lumea pleacă si vrea sa încerce si altceva pentru un bănuț in plus. Am un băiat, vreau sa ii ofer o facultate, si un viitor mai frumos. Sunt sigur ca majoritatea celor care încearcă vin pentru a asigura un trai mai bun familiei lor. După 25 de ani de libertate ești tot sclav in țara ta si atunci iți spui ca decât sclav la tine in țară pe 600 de lire mai bine sclav la străini pe ceva mai bine. Nu suntem proști, știm ca in UK lucrurile nu sunt roz , dar nu ai de unde alege. Si atunci când nu ai alegeri, începi sa faci compromisuri. Si uite așa unii vin alții pleaca iar englezul își face treaba cu români. Români care pleacă din tara lor, pentru ca guvernul nu le oferă salariile pe care le merită. Încă o dată multumesc ca ai împărtășit aici din experiența ta .
  3. Salut, sa sperăm că va fi bine in Londra ca bus driver. Îți doresc succes si astept vești din UK . Lucrez în domeniul transport public persoane de 12 ani , ma gândesc sa încerc si Anglia poate o fi ceva mai bine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.