Jump to content

GOBITI

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About GOBITI

 • Birthday 03/10/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GOBITI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. OK, multumesc, stii cumva unde pot sa fac in afara de " reprezentanta DAF " ...?
 2. la DAF XF 105.410 an 2010 EEV in relanti si in special cand motorul este cald se simte o vibratie , trepidatie , ca si cum ar fi subturat , indicatorul de la turometru arata undeva la 55o - 540 rotatii ...nu arata nici o eroare ... , daca il turez nu se mai simte. Este normal ...? , ma poate ajuta cineva , pareri , rezolvari 🙂 ...?
 3. cumperi o tija filetata , M16X1,5 , cred ca asta e dimensiunea .... ps...te rog nu folosi litere gen chat...
 4. Are momente cand bate de rupe si sunt momente cand nu bate , dar tot nu e foarte ok . Anvelopele sunt Firestone .
 5. Am schimbat anvelopele pe axa fata , la directie si au fost echilibrate cu pulbere pentru echilibrat (hoffman 504 , cred) . Nu stiu ce se-ntampla dar sunt momente cand bat foarte tare , ca si cand nu ar fi echilibrate . Am verificat in tabel cantitatea de pulbere care mi-a pus-o , era corecta . Acum nu stiu , masura trebuia sa fie plina (capacelul ras ? ), sau masura respectiva are gradatie .... Nu am constatat ca problema sa apara la o anumita viteza .... sunt momente cand nu bat , dar tot nu este cum ar trebui . Inainte au fost echilibrate cu plumb si nu am avut probleme. Stie cineva , care ar fi problema , o rezolvare ?
 6. Este numai frigiderul sau are si lada depozitare langa el ? Are suport ? Poze ...?
 7. Da, este valabil . Ai de vanzare ...?
 8. Cumpar frigider pentru DAF XF 105.
 9. Am un Daf 1700 , un model mai vechi si Imi ramane pedala de ambreiaj tare, in timpul mersului . Opresc in intersectie si nu mai intra in viteza deoarece pedala de ambreiaj ramane tare. Acest fapt nu este o regula, dar a inceput sa fie mai des. Dupa cateva incercari isi revine. Lichid nu pierde, aerul are presiune normala. Ce probleme ar putea fi ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.