Jump to content

GOBITI

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About GOBITI

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 03/10/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Are momente cand bate de rupe si sunt momente cand nu bate , dar tot nu e foarte ok . Anvelopele sunt Firestone .
 2. Am schimbat anvelopele pe axa fata , la directie si au fost echilibrate cu pulbere pentru echilibrat (hoffman 504 , cred) . Nu stiu ce se-ntampla dar sunt momente cand bat foarte tare , ca si cand nu ar fi echilibrate . Am verificat in tabel cantitatea de pulbere care mi-a pus-o , era corecta . Acum nu stiu , masura trebuia sa fie plina (capacelul ras ? ), sau masura respectiva are gradatie .... Nu am constatat ca problema sa apara la o anumita viteza .... sunt momente cand nu bat , dar tot nu este cum ar trebui . Inainte au fost echilibrate cu plumb si nu am avut probleme. Stie cineva , care ar fi problema , o rezolvare ?
 3. Este numai frigiderul sau are si lada depozitare langa el ? Are suport ? Poze ...?
 4. Da, este valabil . Ai de vanzare ...?
 5. Cumpar frigider pentru DAF XF 105.
 6. Am un Daf 1700 , un model mai vechi si Imi ramane pedala de ambreiaj tare, in timpul mersului . Opresc in intersectie si nu mai intra in viteza deoarece pedala de ambreiaj ramane tare. Acest fapt nu este o regula, dar a inceput sa fie mai des. Dupa cateva incercari isi revine. Lichid nu pierde, aerul are presiune normala. Ce probleme ar putea fi ?
 7. Trebuie sa aducem un camion echipat cu tahograf pentru un sofer, putem conduce doi soferi (in echipaj) acest camion ? Va rog explicati-mi si mie daca da sau cum pot proceda ?
 8. Cumpar duba cu usi la spate, lungime 6,5 m, inaltime maxim 2,4m, de preferat din aluminiu.
 9. Pai am vrut sa platesc rovinieta la Petrom si nu a vrut sa incaseze , deoarece aveam autorizatie de circulatie provizorie si nu ma poate incasa.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.