Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

BIRU

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BIRU

  1. Salut dragi colegi, acum 5 min. am vorbit cu o fata din cadrul firmei TIR EXPRES si am intrebat daca angajeaza . A spus ca angajeaza dar : va rog sa ma credeti , nu vreau sa dezamagesc pe nimeni dar e adevarat, dupa faptul ca trebuie sa iti platesti singur drumul pana in italia mai au " TUPEUL" sa lucrezi DOUA SAPTAMANI GRATIS ,de acomodare, va rog frumos sa uitati ca exista aceasta firma, drumuri line si sarbatori fericite!!
  2. dute colegu la hartltrans , oleaca si inveti fara sa fi constrans de contracte tip sclavie la dumagaz
  3. EWALS timisoara, FLORIN TRAUSTA 0725055209, 037778406, au si dispeceri italieni pentru. cunoscatorii de limba italiana.
  4. RAVITEX _TIMISOARA MARINEL PATRAS FIX:0040256270720 MOBIL:0040729099452 STR:POLONA NR: 2 TIMISOARA
  5. 0729099452 se numeste MARINEL PATRAS (TIMISOARA) eu am fost la interviu dar nu am ajuns la o intelegere, au zis ca trebuie sa merg la o clinica anume cu , care au ei contract pt. medicina muncii ,dar treaba nasoala era ca trebuia sa platesc eu ceea ce nu imi convenea si am hotarat sa ii las in pace . Daca ma pune la plata de la inceput ce se va intampla pe viitor???? ganditi voi dar eu nu vad in ravitex o firma serioasa . Ma luat cu chestii de genu( sa vi barbierit data viitoare si aranjat ) de parca as fi fost din boscheti, eu eram imbracat ca un om normal si nu cred ca trebuie sa ii intereseze pe cineva felul cum ma port si cand ma berbieresc, ei cauta soferi sau top-model, poate va sunt de folos aceste detalii,
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.