Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionutsibiu

Members
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de ionutsibiu

  1. bijuteri pe multe rotii , asta da meserie pentru cine stie sa o fac respect.
  2. Da confidential... toti suntem curiosi ce s-a intamplat . Oricum bv omului ca si-a pus isprava aici sa vedem si noi,sa fi sanatos..fiarele se repara,daca toti si-ar pune aici cate o greseala facuta de fiecare ar fi plin siteul..cat de profesionist sa fi tot faci ceva.
  3. mie mi-a placut foarte mult ce a facut baiatul asta. super nota 10 Greatest Marriage Proposal on Vimeo
  4. mercedes...confortabile si spatioase. nu prea le place in rampa....dar in rest ok. si desigur vreau mp4 :)
  5. Am terminat si cu atestatele transport marfa si agabaritic...acum urmeaza ocuparea unui loc de munca ca sofer. si pe viitor card tahograf si adr.
  6. daca pici traseul nu mai e nevoie sa dai din nou sala..o sa dai traseul timp de un an. eu tocmai am luat azi traseul pentru cpi si agabaritic.
  7. multumesc de ajutorul primit de colegi de pe acest forum. tocmai am luat si traseul la cat E. inseamna ca nu sunt chiar asa inapt daca am luat din prima sala +traseul si pentru cat C si pentru cat C+E . acum incep atestatele ...
  8. scuzati claritatea pozelor..ele sunt facute cu un telefon nokia 6300. camionul pe care am facut scoala de soferi.
  9. sunt foarte decord cu ce spune Victor_Bolonyi, un prieten foarte bun de al meu s_a apucat de soferie are 24 ani..a gasit de lucru dar in echipaj....dar coleugul lui care e profesionist de mult timp... ii vorbeste ca la un animal,nu ii explica,il jigneste etc...chiar daca e platit pentru al ajuta deoarece la colegului cel nou i se trage 20 euro la fiecare cursa pentru ai da la veteran sa il invete. eu cred ca l_as bate pana ii sar ochii din cap. a zis prietenul meu daca nu il muta pe alta masina asi baga demisia chiar daca e platit foarte bine.
  10. salutare.. cum sa depasim pe autostrada fara sa incalcam regulile: . si avem 3 variante..... 1..daca am masina in fata si o depasesc e ilegal clar. 2 ...daca am masina in fata dar se trage pe banda de urgenta pentru a putea avansa eu..e tot ilegal..pentru el cel ptin cred. 3,...acum vine si intrebarea mea... daca am masina in fata pe banda 1 ...si se muta pe banda 2 cat timp eu trec pe banda 1, ..acest lucru mai e ilegal??(ma refer in cazurile in se poate muta pe banda 2..cand nu e circulatie mare) ...este interzisa depasirea sau devansarea pe partea dreapta?mersi
  11. nici eu nu sunt dar cum e criza stim ca nu sunt bani dar 10 lei de aici..10 lei de acolo se aduna ceva la cati suntem,,,faceti un topic in care sa se anunte niste conturi in care se depun bani si spunetile la toti sa deeie cat au..5...10/...15 lei sunt bineveniti cred. ca doar pentru noi e forumul. cine nu depune timp de cateva luni sa fie dat afara ca altfel nu se poate parerea mea..de 15 lei ne putem lipsi oricare..chiar daca e putin.
  12. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@soferii.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  13. ar trebui sa faceti ca acest lucru sa fie obligatoriu altfel sa nu se poata intra si ar fi mai ok.
  14. salut kenworth mersi ca incerci sa ma ajuti si sa ma indrumi dar eu vroiam sa va arat cate ceva sa mai treaca timpul. nu imi e frica sa conduc si nu ma dau la o parte,mersi de sfaturi iar pentru MARIUS lasa vrajeala daca ai vazut ca sunt tanar gata ma iei peste picior si faci comentari aiurea ,nu te_am obligat sa te uiti,eu vreau sa devin un membru aici printre soferi adevarati si nu comentez aiurea cum faci tu...
  15. Increíble derrape de camión en nieve que evita accidente - Autobild.es
  16. mersi frumos. o sa tin cont de informatiile tale ,la categoria c am urcat primul--am ma avut unul inainte dar el dadea cat e.
  17. salutare tuturor deschid acest topic deoarece am nevoie de putin ajutor din partea voastra . urmeaza examinarea la traseu la categoria E si va intreb pe voi cei care ati trecut prin asta cum ar trebui sa ma comport,ce ar trebui sa fac pentru a putea lua si traseu la cat E?si inca o intrebare..ar trebui sa ma urc primul la volan?va multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.