Jump to content

ROSSY

Members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

About ROSSY

 • Birthday 01/23/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/watch?v=3TN6cVuTQHQ
 • Yahoo
  rosettib@yahoo.com

Profile Information

 • Location:
  Montornes del Valles (Barcelona)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ROSSY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Eu sunt pe cont propriu colegu. Nu sunt la curent cu firmele decât din ce se vorbeşte pe staţie sau pe net.
 2. Poate alegi de aici ceva! http://www.f650pickups.com/
 3. Da.Banuiesc ca ai si comunitara.
 4. Din experienta personala cea mai buna antena este antena calibrata!
 5. PAIS DE LA LOIRE-descarcare in PRECIGNE-F
 6. Asa ceva se mai intampla si pe zona Perpignan - Narbonne A9 Franta. sofer de tir in spania in direct incredibil,vant de 140 km/h,6 camioane rasturnate
 7. Sistemul de plata pe autostrazi in Spania este asemanator cu cel de pe Franta.Dar pe Spania este mai ieftin si ai posibilitatea de a merge si pe nationale,dupa cum a spus si Mario.Eu lucrez cu cei de la Logesta si fac international,deci pe comunitate.Este diferenta intre km de bord si cei de facturare,la facturare mai putini.De la inceput trebuie stabilit cu logistica respectiva plata parcarilor(unde se plateste),daca se descarca (incarca) de catre sofer,daca se fac mai multe incarcari sau descarcari,daca stationezi mai mult de 24 de ore din diverse motive care nu depind de tine ,nu este marfa pregatita,nu ti se da incarcare,nu esti descarcat la timp. La fel si logistica iti poate da penalitati daca au fost probleme din cauza ta. Pentru inceput iti recomand J Carion. BAFTA! P.S. Eu intru rar pe forum deorece sunt plecat mult timp si nu am mereu acces la net,din acest motiv nu raspund mai promt.
 8. Marea majoritate lucreaza cu semiremorcile lor.Din experienta,media este de 13000 km.Eu trag la Logesta cap tractor cu nr de Spania,deci alta socoteala.Dar am colegi cu capete de RO care lucreaza aici.Pretul nu este acelasi pentru toti ,media 0.83 euro gol cu 0.92 euro plin.Plata la timp. Daca doresti mai multe informatii(rogi pe cineva care vorbeste spaniola) 0034666473015 Eduardo. La J Carion platesc ei tot(autostrada,motorina,telefon) iar net 0.30 pe km informatii 0034689433887 Amalia (romanca).La Norbert coloana Barcelona 0.82, te ajuta cu card DKW,nu sunt probleme cu plata.Informatii la 0034609002532 Manuel Lozano. Treaba cu se merita sau nu difera de la caz la caz. BAFTA!
 9. Un filmulet in legatura cu subiectul. Fara comentarii. Drumuri bune!
 10. N2 directie Poznan-Frankfurt an der Oder.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.