Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

soferul_distrat

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de soferul_distrat

  1. mai are vreunul sange in c.... , cum te lauzi tu ca ai, de te-au poreclit colegii azorica ... sa zica ceva cand stie ca il da afara? macar aia tac si isi vad de treaba, nu ca tine sa te mangaie wischi pe crestetul capului. ia zi, ai trecut la crones la 7 ore pe zi, coleg cu luigi, in locul meu de ii tot perii pe sefii de la scheck? am facut 1000 de accidente dupa mintea ta. i-ai zis lui wischi ca te mai imbeti si tu din cand in cand sau doar te faci ca esti ciupit sa se sparga colegii cu pareri despre scheck?
  2. "erata" e vorba de "motivele". ase citi": "motivul". cu scuzele de rigoare.Citeste regulile acestui forum si respecta-le.Alt fel urmeaza pedeapsa !
  3. Apropo , stii ce inseamna sa bagi cursa la 300 km, sa incarci si sa descarci tu singur? nu sa stai in bascula la coada, la excavator cu ochii in messenger. cred ca e incomparabil ce faceam eu la scheck, cu statul pe bascula. Motivul pentru care eu nu mai lucrez la scheck, nu este ca am facut "3 accidente", ci pentru ca la ei concediul legal la care aveam dreptul, nu mi-a fost acceptat in perioada in care trebuia sa ajung in tara sa-mi fac i.t.p.-ul la masina. intelegi? ce sens avea sa stau in germania de sarbatori, sa lucrez in locul "smecherilor" care plecau ei acasa, daca oricum trebuia sa-mi rezolv i.t.p.-ul pana in ianuarie. asta a fost o paranteza, pentru ca presupun ca wischi ii minte pe romanasi ca m-a dat el afara. Oricum n-am pretentia sa le spui tu adevarul, ca te-am vazut cu el la brat,si dupa cum un proverb zice ca "cine se aseamana se aduna"... ii las pe altii sa judece. regret ca m-am despartit de unii dintre voi, dar in ianuarie sper sa ne revedem ca un ocol mic as face sa ma revad cu voi. cu unii sa beau un augustiner si cu altii sa-i privesc in ochi si sa le bat obrazul (daca exista). bafta colegutii!
  4. Hahaha, am aflat cine era ala care ii sufla lui wischi in ureche, tot ce se intampla prin printre colegi. Fratica daca tu accepti sa lucrezi in conditiile alea, atunci nu ma mira ca nu esti de acord cu mine. si inca ceva, cand erai langa mine parca nu erai asa contrariat. Tu una esti fata in fata si in rest stai brat la brat cu cateii lui scheck? Deci tu erai ala de care se mirau toti ca nu stiau cum de afla wischi care si cum s-a imbatat sambata. Si pentru a fi sofer trebuie sa fi posesor de o alta masina decat tico? sau care e legatura? adica daca am tico, fata de altii care n-au nimic..... asta te doare pe tine? Ca am tico ,cu care ma invart si-mi fac treaba fara sa ma milogesc de meseriasii cu "masini" de 500 de euro? Normal ca sunt tare in gura daca de 3 luni aia nu s-au invrednicit sa-mi puna actele la punct. La angajare ai complectat niste acte in care ai zis ca esti casatorit si ai copii? daca da, presupun ca nu platesti impozitul mare si beneficiezi si de alocatie. eu cand am zis ca vreau sa intru in legalitate, mi s-a reprosat ca sunt cu harfe de bucuresti. Deci, atunci cand nu cunosti problema, iti sugerez sa nu-ti mai dai cu parerea in mod gresit. mai intai sa cunosti faptele. Spune-i lui wischi ca deja am inaintat niste demersuri catre arbeitsamt si cat de curand nu-si vor mai face de cap, abuzand ca romanii nu cunosc legea in germania. si am sa ma tin de capul lor, ca sa vada el ce poate face un avocat.
  5. nu stiu despre ce vorbesti dar cert este ca cei de pe bascule au incheiat treaba pe 1 decembrie si au luat locul celor care faceau cu prelate. stii ca oamenii din zona cunosc firma scheck ca pe o firma care schimba soferii des, din care cauza nu-si inchiriaza camerele celor care lucreaza la scheck? daca nu crezi, intreaba-l pe atilla. hahaha ce zici tu mah? ca n-am o zi pe tir? ce sa mai zic de tine care invarti bascula in santier pe camp? ce stii tu de incarcare/descarcare? eu nu vorbesc din auzite ca nu am urechea plecata la ce zic cateii firmei si asa cum am zis, la scheck unde nu vrea neamtul sa lucreze, baga romani, ca rusii si polonezii sunt mai pretentiosi. imi pare rau sa zic ca unii romani platiti sa faca demersuri pentru a-i ajuta pe ceilalti romani, cauta sa-si faca loc calcand pe cadavre. romanii obisnuiti cu 3 lei in romania, cand vad 1000 de euro sunt in stare sa-si rupa gatul. tu daca te-ai dus pe bascula bagi cabina ca berila si ocupi in week-end, locul unuia caruia chiar i se opresc bani din salariu pe cazare. iar despre rezervor, daca nu stii, nu vorbi. vrei sa-ti zic ca unii au rupt grupuri, sau au culcat trailere pe-o parte... si cate si mai cate accidente se intampla intr-o firma de transport? esti redus daca folosesti argumente de genul "a venit de pe tico" si cu asta pretinzi sa nu mai zica nimeni nimic. ce-i aici in barbing-ul asta.... numai sifonari care nici unul nu e jet, dar stie toata firma ce betii se fac acolo si ce zice si face celalalt. asa ca nu spune tu ca nu esti sifon. vrei sa-ti mai zic?
  6. scheck trans gmbh (neutraubling) sclav pe plantatie, ai terminat programul si dupa 9 ore te suna sa te trimita unde au nevoie. nota 3 cu indulgenta.
  7. cui ii convine sa lucreze acolo unde nu vrea neamtul, e binevenit la scheck, atata timp cat are card tahograf si o rupe ceva pe germana. insa nu va imbatati cu apa rece ca nu e chiar asa usor. ceea ce ti se promite la inceput nu e conform cu realitatea. e plin de sifoane care nu stiu cum sa faca sa le fie lor mai bine. ar linge orice cur sperand ca-ti ia locul daca este mai bun ca al lui. semnezi un contract care nu te avantajeaza deloc. trebuie sa taci si sa faci ce ti se spune, indiferent ca e bine sau nu. de fapt munca la schec este de incarcator/descarcator cu permis de profesionist. va doresc succes colegilor!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.