Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marexim

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

marexim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Mda in tara asta toti vor sa ia bani degeaba si sa nu faca nimic. Am fost la service MAN unde dupa ce mi-au luat 200RON sa puna un tester pe masina au scos un tahograf de la alta masina si l-au monta ca sa isi dea seama ca toate erorile de le dadea masina erau din cauza ca tahograful, nu dadea semnal pe CAN. Ei ar fi dorit sa testeze toate modulele si sa-mi ia vreo 600RON probabil sa-mi spuna acelasi lucru. Una peste alta nu au nici specialisti pe tahografe asa ca a trebuit sa ma duc la altii care fac verificari ITP si tahografe dar, nici astia specialisti, nu stiu ce parametrii sa introduca in tahograf pentru . MAN. probabil nu stiu pentru nimic, ei stiind doar sa introduca data urmatoarei verificari probabil. imi spuneau sa ma duc la aia de la reprezentanta sa ma rog de aia sa imi dea tahograful cu care au verificat sa vada ce parametrii are si sa le introduca in al meu. Aia bineinteles ca nu mi-au dat tahograful asa ca pina le vine la verificare o masina ca a mea sa citeasca datele trebuie sa caut sigur doar doar oi gasi ceva pe net.
  2. Stie cineva la MAN TGA 18.480 care sunt parametrii astia? "Pulses per rev" = ?? "Output shaft factor" = ?? Se programeaza in tahograf si nu am gasit pe nicaieri iar specialistii de la tahografe nu stiu.
  3. Are si impulsorul de pe cutie? A fost montat pe ceva? marca si tipul?
  4. Are si impulsorul de pe cutie? Este de 12V sau 24V? A fost montat pe ceva? marca si tipul?
  5. Exact nu se poate folosi de la o masina la alta, un hot prost mai mult distruge. Asa mi s-a intimplat mie cu unul care tot asa, a furat statia, tahograful si a crezut ca face ceva si cu aparatul acela. Bine ca nu corespunde thograful de il vizi cu al meu ca veneam peste tine. Apropo sa stii ca se poate si depista dupa serie, deci nu ai ce sa cauti tu cu obiectul respectiv daca nu esti proprietar. Asa ca mare grija.
  6. marexim

    Vand tahograf

    Analog adica, are si impulsorul? Pe ce masina a fost montat?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.