Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nicolae liviu ionut

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nicolae liviu ionut

  1. crede-ma experienta ta e 0(zero).......imi pare rau dar aici vorbim de 40t,nu ai idee cate ti se poate intampla,e bine ca ai un bagaj de cunostinta,si sfatul meu ar fi sa incepi de jos,3,5....,7,5......,12t,si dupa aia,nu te hazarda sa calaresti 40t din prima,ai sa plangi.......,pe bune!!!
  2. eu cred ca tu vorbesti despre bun simt,si o educatie aferenta fiecarei meserii,nu de profesionalim,esti profesionit atunci cand te respectii pe tine si nu accepti toate rahaturile,COLOANA VERTEBRALA
  3. in orice meserie te numesti profesionit,numai atunci cand iti faci treaba exemplar,si esti un exempllu pentru cei din jur,atunci esti un adevarat profesionit,doar ca depinde in ce context folosesti termenul...
  4. De acord,atunci intrb si eu respectuos de asemenea si fara rea credinta,cum ar trebui sa ne numim noi astia care nu avem ore de condus pe card, milioane de km si etc??? eu cred ca pe parcurs cu cat progresezi in meserie devii mai bun,si daca esti bun esti bun pentru tine si familia ta,termenul de professionsit este un termen care deosebeste un participant la trafic care poseda catB,de un participant la trafic ce poseda categoriileB,C eventual E,D.fac o remarca in cazul meu:cand ai 25 de ani si sotia iti aduce pe lume primul tau copil,cum te numesti??? TATA,sau inca nu te numesti tata pentru ca inca nu ai anumite aptitudinii de tata???!!!!
  5. cu parere de rau iti dau dreptate,si eu sunt oarecum incepator si de 3 ani lucru pe autobuz si camion,cu toate astea stiu cu ce se mananca meseria asta,iddea e ca ar trebui sa ne punem putin si in locul angajatorului,si o sa vezi ca nu e ckiar asa,tot timpul am citit numai reprosurii ca de ce nu angajeaza nimeni incepatorii???simplu....,pentru ca e un risc prea mare.
  6. merci colegu,o sa ma apuc sa imi fac atesta,card,pasaport,sper sa le termin repede
  7. salutare,sunt nou pe site,as avea si eu o curiozitate:din 2009 lucrez pe camion 7,5t,si autobuz in armata nu am avut nevoie de card sau atestat pentru ca in sistemul in care lucrez eu nu se cere,intrebarea mea ar fi daca se ia in considerare la o eventuala angajare la waberers faptul ca am lucrat pe diferite auto,mantionez ca nu am iesit afara ci doar in tara,am 27 de ani si sincer nu as vrea sa ies la pensie din armata,daca ma puteti ajuta cu un sfat,multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.