Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Lucibz

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lucibz

  1. @ carco prin Viena au mai ramas vreo 2-3 lebede nemancate de romani... iar in Italia poti manca broaste si serpi. Chiar trebuie sa ne injosim atat de mult pentru un loc de munca care e mai mult decat prost platit !? Banii aia daca te duce putin capul ii castigi lucrand acasa in Romania nu plecat printre straini umilindu-te ! Oare cum justifica HARTL plata diurnei minime in evidentele contabile pentru soferii care lucreaza pe comunitate ?! Treziti-va si nu mai visati cu ochii deschisi....
  2. Din pacate sunt foarte foarte putini romani care ajuta fara sa urmareasca ceva... nu am nimic personal cu tine si chiar e binevenita o despagubire din partea asiguratorilor dar parca prea insisti pe partea cu oferitul de "ajutor". Daca nu faci asta pentru castiguri financiare de ce te plangi ca ai 100 vizualizari si nici o intrebare... mie cel putin imi lasi impresia ca esti in disperare de cauza. Fiind un forum de soferi profesionisti consider ca noi stim sa fim mai responsabili in trafic decat ceilalti conducatori auto si sa evitam accidentele rutiere soldate cu victime, poate din cauza asta nimeni nu iti solicita ajutorul.
  3. @miliantza iti multumim ca ti-ai facut cont pe forum special pentru a ne impartasii cat de minunata este aceasta firma. Am auzit si eu de unu care a fugit din tara de pe vremea lui Ceausescu prin '88 parca si s-a angajat sofer la Breen dupa ce a trecut inot Canalul Manecii. Ce ne spui tu acum sunt povesti de gradinita pe care adorm copiii !
  4. In ce anume au constat probele daca tu ai experienta 0 colegule ?
  5. Minim 45h repausul saptamanal dupa care: Luni - condus, Marti - pauza, Miercuri - pauza, Joi - condus, Vineri - condus, Sambata - condus, Duminica - condus Luni - condus, Marti - condus, Miercuri - pauza, Joi - pauza, Vineri - condus, Sambata - condus, Duminica - condus
  6. Eu am invatat ca pe parcursul a 2 saptamani consecutive un sofer trebuie sa efectueze cel putin 2 perioade de repaus saptamanal normale sau o perioada de 45h si una de 24h, restul se recupereaza inainte de sfarsitul celei de-a treia saptamani care urmeaza. O perioada de repaus saptamanal poate incepe pana la sfarsitul a 6 perioade de 24h de la perioada de repaus saptamanal precedenta... perioada de repaus saptamanal care incepe intr-o saptamana si se termina in saptamana urmatoare poate fi alipita oricareia dintre saptamani dar nu amandurora. Colegul pe parcursul celor 2 saptamani consecutive a condus 90 de ore, a efectuat perioadele de repaus saptamanale si nu a condus mai mult de 6 programe consecutive dar... stiu ca nu poti lucra mai mult de 2 perioade de 10h pe saptamana si care nu pot fi facute consecutiv ci cu o perioada de 9h intre ele iar cele 6 perioade consecutive de mai sus au 4 programe de 10h care insumeaza 58 ore conducere peste limita maxima de 56 ore pe parcursul celor 6 perioade zilnice pe saptamana. Concluzia dupa parerea mea este ca o sa primeasca amenda.
  7. Darius viitor coleg, cel mai bine intrebi la scoala acolo unde faci atestatele... pe forum multi mai si gresesc Eu am luat atestatele ( marfa, persoane, adr si agabaritic ) doar cu C si D pe permis si le-am scos de la ARR dupa ce am avut si E-ul pe permis.
  8. danny66 lasa te rog mai multe detalii despre cum a trecut luna la hartl
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.