Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gigi_radu79

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

gigi_radu79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Pentru cei interesati[dar mai bine feritiva]10 centi pe km.salar pe tara 100/euro,care nu se da oprinduse ca garantie timp de un an,se da cu maimuta la greu,nu_ti platesc absolut nici o amenda ,si pentru orice gresala se trag bani,asta din auzite de la un vecin care a lucrat la ei 2 saptamini. dr bune la toata lumea.
  2. ce colegu e secret de stat,poate mai st colegi care sunt interesati.ori cum pe mine nu ma intereseaza ca lucrez,cu contract in NL.dr bune la toata lumea.
  3. km din auftrag mai bine nu e o grila de salarizare iti da cit vrea patronu si pe desupra te prosteste in fata iti trage bani pt orice,va spune un sofer care a lucrat vreo 4 ani la ei da am plecat de 2 ani,am vrb recent cu soferi si ia 1000,1100,1200e maximcu tot ,nu ai transport[da inainte a fost bine]dar au venit de astia cu foamea si pe 1000e,ziceau ca nu au vazut atitia baini in mina in viata lor,firma e la orsova si se numeste west cargo trans.au fost cazuri care veneau soferi cu bani de mincare muncea 0 luna jumate doua il abure si cind era sai dea bani il dadea jos din camion sil lasa in garaj,si interzicea la vreun sofer sal ia in spre it ori alta directie.nu am nimic de pierdut nici de cistigat dar sfatul meu e fugitiiiiiii cit puteti de ei,ori ducetiva si convingetiva .dr bune.
  4. salut,mi-am depus eu CV la ei colegu si mau sunat,, mia zis ca salariu pe tara minimu p economie si 50e pe zi stai max 3luni plecat iar de transport am uitat sa intreb, te da cu cineva de inceput 2,3 saptaminisi primesti 35e pe zi +salariu.pe 17,18,19 luna aprilie treb sa te duci la oradea[daca esti acceptat] ca se fac niste cursuri gratuite ca fara ele nu te angajaza si dai si proba cu camionu totodata,trb sa ai bani de drum si de mincare ,cazarea tio ofera ei gratis,asa zic.dupa care te suna ei cind au nevoie,Mia zis ca ei se ocupa si cu plasare de soferi la alte firme,nu angajaza incepatori,treb sa stii un pic de italiana,sunt cisterne se cara numai ADR benzina si motorina,cred ca este cam putin avind in vedere caci cari ADR.Mie unu nu mia convenit timpu de lucru deoarece miau zis colegi ca te tin mult mai mult pe comunitate,avind in vedere ca este firma italiana stiti cum e cu plecatu acasa,mau sunat si anu trecut atunci plateau 60 pe zi ,cit au taiat intrun an?dr bune si numai bine la toata lumea......................
  5. unde au sediu colegi stiti ceva cum platesc ,daca stie cineva rog sa posteze.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.