Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Comisarul Gunther Verheugen a vizitat Iveco


MANV10

Recommended Posts

  • VIP

Vizita Comisarului Gunther Verheugen

HwhGr.jpg

Dl Paolo Monferino, CEO Iveco l-a întâmpinat pe Comisarul European, Gunther Verheugen în cadrul vizitei sale la Iveco.

Gunther Verheugen, Vicepreşedinte al Comisiei Europene şi Comisar European pentru industrie, după ce s-a întâlnit cu Sergio Marchionne, CEO al Fiat, a fost întâmpinat de către CEO Iveco, Paolo Monferino.

Comisarul a avut oportunitatea de a vedea câteva proptotipuri noi de maşini, vanuri şi camioane echipate cu tehnologii inovative şi motoare care protejează mediul înconjurător. Lui Verheugen i-a fost arătat un vehicul Iveco Daily electric, vehicul care este deja disponibil pe piaţă, precum şi un Daily hibrid şi un Eurocargo hibrid, amândouă în faza de aprobare pentru a fi puse în circulaţie.

Alte vehicule expuse au fost Massif 4x4, Campagnola ca şi gama grea a lui Iveco, Stralis şi Trakker toate fiind în concordanţă cu standardele EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) cele mai stricte standard în ceea ce priveşte emisiile de gaze din Europa.

Comisarului i-au fost prezentate şi cele mai noi tehnologii şi prototipuri de vehicule. Mai specific, tehnologia Multiair, disponibilă cât de curând pe piaţă şi care asigură un consum redus şi emisii de CO2 şi este compatibilă cu Euro 5 şi Euro 6 şi motorul în doi cilindri SGE (Small Gasoline Engine) cu emisii de CO2 foarte scăzute, care va fi oferită pe segmentele A şi B de vehicule; “Croma Insafes”, dezvoltat ca şi parte a unui proiect de cercetare şi echipat cu un sistem de senzori care ajută şoferul să monitorizeze situaţiile cu potenţial de risc.

Sursa:http://www.iveco.com/romania/Pages/Home.aspx

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Vizita Comisarului Gunther Verheugen

HwhGr.jpg

Dl Paolo Monferino, CEO Iveco l-a întâmpinat pe Comisarul European, Gunther Verheugen în cadrul vizitei sale la Iveco.

Comisarul a avut oportunitatea de a vedea câteva prototipuri noi de maşini, vanuri şi camioane echipate cu tehnologii inovative şi motoare care protejează mediul înconjurător.

dezvoltat ca şi parte a unui proiect de cercetare şi echipat cu un sistem de senzori care ajută şoferul să monitorizeze situaţiile cu potenţial de risc.

Inainte de a veni la Iveco ,comisarul Gunther a avut o intrevedere cu Murphy.Acesta din urma i-a confirmat ca ce incepe prost facut se termina catastrofa. :

Atunci cand se rupe sasiul la Stralis, din cauza erorilor de conceptie(prea multe gauri date) sunt curios pe ce tonalitate tipa senzorii aia de risc. ;D

Deja primesc cereri de "traducere" a sistemului ad-blue datorita faptului ca in maxim 50.000 km oamenii schimba 2 pompe si sunt destul de scumpe( 2.400 RON)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.