Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 6 months later...
  • Members

Despre aceasta firma puteti auzi multe, pro si contra. Eu imi prezint punctul de vedere in legatura cu Heisterkamp ca fost angajat la ei cu contract pe Polonia. Concluzia in mare: NU O RECOMAND DORITORILOR. Sa detaliez. Nu primiti echipament de lucru, ci doar trusa ADR, care e pentru sofer, nu pe camion, in concluzie daca nu ai unde sa o lasi cand pleci acasa, o transporti cu tine la si de la locul de munca. Transportul nu se deconteaza decat in suma de 147 respectiv 205 euro, in functie de baza la care esti repartizat, adica Oldenzaal(NL) sau Gent(B).Aceasta suma e calculata la distanta PL-NL-retur sau PL-B-retur. Diferenta pana la costurile aferente deplasarii din RO si inapoi o suporta soferul(daca, spre exemplu, esti repartizat la Oldenzaal si pe tine te costa drumul RO-NL-retur 400 euro, suporti din buzunarul propriu 253 de euro, ceea ce "polacii" nu fac). Camioanele, cu exceptia celor noi, nu ti le preda nimeni si poti avea surpriza sa gasesti un camion pe langa care grajdul miroase a parfum de calitate si mai e si mizerabil in ultimul hal(am preluat un asemenea camion, am lucrat cu el o zi, dupa care am refuzat sa o mai fac, nu aveam de gand sa ma imbolnavesc; initial nu m-au crezut ca arata asa, apoi chiar ei l-au trimis la cosmetizare). Referitor la plata salariilor, lucrurile nu stau deloc mai bine. Salariul se plateste in data de 10 a lunii, astfel: salariul de baza+diurna pe perioada 01-15 a lunii anterioare. Diurna pentru perioada 15-30 se plateste abia in 10 a urmatoarei luni. Exemplu: lucrezi din 10 pana in 31.05. ; in 10 iunie primesti salariul de baza pe luna mai +diurna pentru doar 6 zile(10-15.05), nu pentru 22 zile, adica 10-31,05, cum ar fi normal. Diurna pentru 16-31.05 o primesti doar in 10 iulie. Nu am stiut nici eu acest lucru si din acest motiv(plus celelalte prezentate mai sus) am demisionat, fara nici cel mai mic regret. Mai mult chiar, ultimele cheltuieli de transport(147 euro) mi-au fost virate abia in aprilie 2015, desi am demisionat in 14.01.2015, pe motiv ca "au uitat". Cred ca daca as fi avut eu sa le dau lor bani ar fi avut grija sa ma anunte sa nu uit. Inca ceva: daca totusi doriti sa incercati la Heisterkamp, fiti pregatiti pentru munca de gunoier la greu, fara echipament de protectie si fara remuneratie corespunzatoare. Daca mai sunt nelamuriri despre Heisterkamp, stau la dispozitie celor interesati, mai ales pe mobil: 0725591110. Stima si respect tuturor colegilor si numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Heisterkamp Transport Romania firma venita in Romania in Cluj din septembrie 2015. Nici eu NU O RECOMAND DORITORILOR, acuma s-a schimbat situatia banii intra in data de 15 de pe luna anterioara, transportul se plateste de firma Heisterkamp cu avionul Cluj -Dortmund sau Cluj-Eindhoven. Partea prosta la Heisterkamp, de forteaza la program , dispecerii se fac ca nu stiu la ce ora ai inceput programul desi le dai mesaj in fiecare dimineata cand incepi programul cu ora la care ai inceput, te pun sa descarci la ore care nu mai ai program, se merge cu supratonaj mai ales pe Germania la expeditia Samskip cu 28-29 tone pe germania (illegal) , inventeaza amenzii de circulatie ca sa iti traga din banii, daca ai mers cu supratonaj si iei amenda amenda o plateste soferul ,nu firma , ei  se fac ca nu stiu pentru ei totul este legal si programe de lucru de 17 ore si mersul cu supratonaje, 45 de ore o pauza saptamana si 24 de ore cealalta pauza dar fara recuparare( ilegal).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am uitat sa mentionez , ca daca nu ai propii bocanci de protectie , firma iti da bocanci de protectie cu conditia ca daca pleci in decurs de 1 an de zile , iti imputa o anumita suma pe bocanci ,dupa bunul lor plac , desi firma iti zice ca iti imputa doar 15 euro pentru bocanci de protectie. Evident ca semnezi si o hartie prin care esti obligat sa achiti contravaloarea bocancilor , daca pararesti firma Heisterkamp in decurs de 1 an de zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members
La 14.06.2016 la 6:17, catalin30041 a spus:

Am uitat sa mentionez , ca daca nu ai propii bocanci de protectie , firma iti da bocanci de protectie cu conditia ca daca pleci in decurs de 1 an de zile , iti imputa o anumita suma pe bocanci ,dupa bunul lor plac , desi firma iti zice ca iti imputa doar 15 euro pentru bocanci de protectie. Evident ca semnezi si o hartie prin care esti obligat sa achiti contravaloarea bocancilor , daca pararesti firma Heisterkamp in decurs de 1 an de zile.

Cred ca este un regulament de ordine interioara sau nu stiu de ce fel de ordine , dara asa este si la noi , la energomontaj !  Avem dreptul la o pereche de bocanci pe an , pe bon de consum ( fara sa opreasca banii pe ei ) ! . . . . . Adevarul este ca sunt , de o calitate foarte proasta ! . . .  .Cine vrea a doua pereche de bocanci , are dreptul , cu 50 % reducere  din pretul intreg  ! . . . . . . . Nu stiu cat de rau poate un sofer sa uzeze bocancii , fata de un taietor cu flacara  !. . . . . . Dar lucratorul , mai are dreptul sa primeasca bocanci noi , in urma unei note de constatare si a unui referat din pertea inspectorului cu Prot . Muncii . . . ( Doar nu o sa te lase sa lucrezi in tenesi ) Si in acest caz , cu referat , primesti bocancii fara bani ! . . . . . . . . . . .Tot asa este si la noi , daca pleci mai devreme de un an , t-i se opreste banii pe bocanci . Explicatia : Nu poti sa dai bocancii inapoi la magazie , pentru ca acestia sunt purtati  , nu mai pot fi purtati de alt muncitor ! . . . . . . .Logic , nu ? . . . . . . . Cam pare a bijnita treaba , nu ? 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.