Members paulandrei93 Posted October 18, 2015 Members Share Posted October 18, 2015 Salutare colegi, am si eu o intrebare in legatura cu o statie, respectiv modelul CB Midland Alan 52 Multi. Caut ceva cu dimensiuni reduse, deoarece schimb destul de des autovehiculul cu care ma deplasez, astazi cu camionu, maine cu sprinteru, etc... si pe sprintere nu avem statii. As vrea sa stiu daca careva dintre voi a detinut acest model, cum merge, renteaza sa o cumpar?, eu l-am aflat la 444 lei, fara antena. Necesita antena?, Fara antena cat prinde?,... nu prea am experienta in statii radio, deacea va intreb pe voi care cu siguranta sunteti mai experimentati. Drumuri bune ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members riderinblack Posted October 18, 2015 Members Share Posted October 18, 2015 Salut colegii. La statia ta e musai si antena, fara nu prinzi nimic. Daca schimbi masinile des cauta ceva portabil dar vei avea de pierdut (nu sunt asa de bune precum cele stationare) in schimb scapi de grija antenei. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulandrei93 Posted October 18, 2015 Author Members Share Posted October 18, 2015 (edited) Din cate am inteles, si asta tot asa se numeste, "portabila", apoi dupa cum v-am spus, nu ma prea pricep la ele. Totusi, dupa cum spui tu colegu', ceva mai "portabil" si sa fie cat de cat bun, ce ar fii?, am nevoie doar pe sprinter, ca pe camioane avem... Edited October 18, 2015 by paulandrei93 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members riderinblack Posted October 18, 2015 Members Share Posted October 18, 2015 Scuze (nu am cautat inainte), este portabila, o poti folosi fara probleme fara alta antena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulandrei93 Posted October 18, 2015 Author Members Share Posted October 18, 2015 Nui nici o problema colegu', totusi mai astept sa vad si alte pareri din partea altor colegi inainte sa o comand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MITREA GEORGE Posted October 18, 2015 Members Share Posted October 18, 2015 (edited) Colegule, eu am o asemenea statie de un an de zile si sunt foarte multumit de ea.O folosesc pe masina de servici(turism) si pe masina personala.Am doua antene cu talpa magnetica,una luata odata cu statia tot Midland si una Sirio,ambele de 1,80m inaltime,doua adaptoare ptentru priza de 12V asta ca sa dotez cele doua masini si in cazul asta iau doar statia de pe o masina pe alta.In situatia asta data bate intre 15-20Km, in functie si de conditiile atmosferice.Ea se poate folosi si cu o antena mica,se infileteaza pe statie, care daca nu se afla in pachetul de vanzare,se poate achizitiona separat.In situatia asta din interiorul masini merge si nu prea,in schimb daca o folosesti in mediul deschis bate undeva la 3-5Km.Ea este portabila deoarece are si un kit cu acumulatori care se poate achizitiona ulterior, daca nu se afla in pachetul de vanzare.Sper ca informatiile date sa-ti fie de ajutor.Seara placuta. Edited October 18, 2015 by cico_3504 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulandrei93 Posted October 19, 2015 Author Members Share Posted October 19, 2015 Mersi colegu, cred ca o sa o cumpar, si o sa iau o antena + talpa magnetica, am gasit tot kit-ul la 600 ron, cu statie, antena de 150cm, si talpa magnetica. Daca insa alti colegi mai vor sa-si dea cu parerea, o pot face, eu o voi cumpara cam peste o saptamana, pana atunci pot sa-mi mai schimb ideiile. Drumuri bune !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts