Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Caut curse pentru duba 3,5 t (sunt nou pe site )

Recommended Posts

• Members

Buna seara dragi colegi,

Vreau sa imi cer scuze daca postez pe forumul gresit, dar sunt nou pe site si pot sa zic ca putin disperat. ( de situatia financira, plin de datorii etc... )

Detin un ford transit 3,5 t si doresc sa transport marfa cu el, in tara sau in afara tarii. Daca ma puteti ajuta cu niste firme care ofera curse pentru astfel de situatii va raman recunoscator. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Va multumesc si drumuri bune !

duba1.jpg

duba2.jpg

• Like 1

• Moderators

Ca și firme specializate în transportul comercial cu autovehicule cu MTMA de 3,5t, ar fi Roberts Europe și In Time (două mari case de expediții ce au birouri și în RO). Dar ca să lucrezi cu ei trebuie să fii în regulă (autorizat ca operator de transport, asigurare CMR etc).

O altă soluție (ATENȚIE!!! presupune ''păcălirea'' sistemului și o faci pe barba ta) ar fi să ''te închiriezi'' pe lângă ''dubițarii'' ce aleargă cu colete RO-EU-RO... Nici ăia nu sunt în regulă (mă refer la statutul operațiunilor pe care le fac) 90% dintre ei, dar e o nișă de piață ignorată oarecum (să zicem) de către marile companii de curierat iar ei profită de situație (cât mai pot). Știu că-și plătesc binișor șoferii (mai bine decât șoferii de la comercial cu acte în regulă) deci probabil că ai face și tu 2 bănuți pe lângă ei.

Forumul nu promovează practicile ilegale, indiferent de natura lor, deci nu cere detalii despre ce și cum. În plus, ia în calcul și varianta de a te angaja, măcar până îți revii cu banii și te autorizezi și bagi duba la treabă după aceea.