Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Vreau sa aduc o remorca din Lituania

karim_kar90

Recommended Posts

• Members

Buna ziua!!Va rog sa m-a ajutați cu o informație și să-mi spune-ți cum pot aduce din Lituania o remorca de camion de tip Fast food.Vreau sa o aduc in România.Nu am capul tractor,doar remorca.Va mulțumesc !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Moderators

Păi ar fi 2 variante:

1. Apelezi la un transportator care are autovehiculul necesar (autotractor sau autocamion) și care să ți-o aducă în România. Asta ar fi varianta pe roți;

2. Dacă nu ești sigur de starea tehnică reală (chiar dacă actele sunt în regulă), poți apela la un transportator în Lituania să o ducă la un terminal intermodal, o pui pe tren și o dai jos în România, unde un alt transportator ți-o va duce la destinația dorită. Eu unul nu știu nici un operator intermodal care să aibă conexiune cu RO, dar asta nu înseamnă că nu există, interesează-te.

Găsitul de transportatori îl faci pe bursele de transport (trebuie cont făcut), sau anunțuri (online și/sau presă) sau chiar aici, pe forum.

Specifică toate informațiile relevante, respectiv: locație de preluare, locație de predare, traseu preferat (dacă e cazul), M.T.M.A. vehicul, greutate efectivă, intervalele de timp (preluare/tranzit/predare), datele de identificare ale beneficiarului (indiferent că e persoană fizică sau juridică), persoană de contact și eventuale informații specifice, dacă e cazul. Mai mult ca sigur că vei primi mai multe oferte, din care ulterior o alegi pe cea care-ți convine mai mult.