Members karim_kar90 Posted March 9, 2017 Members Share Posted March 9, 2017 Buna ziua!!Va rog sa m-a ajutați cu o informație și să-mi spune-ți cum pot aduce din Lituania o remorca de camion de tip Fast food.Vreau sa o aduc in România.Nu am capul tractor,doar remorca.Va mulțumesc !! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted March 9, 2017 Moderators Share Posted March 9, 2017 Păi ar fi 2 variante: 1. Apelezi la un transportator care are autovehiculul necesar (autotractor sau autocamion) și care să ți-o aducă în România. Asta ar fi varianta pe roți; 2. Dacă nu ești sigur de starea tehnică reală (chiar dacă actele sunt în regulă), poți apela la un transportator în Lituania să o ducă la un terminal intermodal, o pui pe tren și o dai jos în România, unde un alt transportator ți-o va duce la destinația dorită. Eu unul nu știu nici un operator intermodal care să aibă conexiune cu RO, dar asta nu înseamnă că nu există, interesează-te. Găsitul de transportatori îl faci pe bursele de transport (trebuie cont făcut), sau anunțuri (online și/sau presă) sau chiar aici, pe forum. Specifică toate informațiile relevante, respectiv: locație de preluare, locație de predare, traseu preferat (dacă e cazul), M.T.M.A. vehicul, greutate efectivă, intervalele de timp (preluare/tranzit/predare), datele de identificare ale beneficiarului (indiferent că e persoană fizică sau juridică), persoană de contact și eventuale informații specifice, dacă e cazul. Mai mult ca sigur că vei primi mai multe oferte, din care ulterior o alegi pe cea care-ți convine mai mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members karim_kar90 Posted March 13, 2017 Author Members Share Posted March 13, 2017 Mulțumesc pentru informație cri5tian!! Am ales varianta pe roti.Proprietarul sa oferit sa m-a ajute și mi-a găsit el un transport pana in România Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts