Members ANDREIPATCAS Posted July 17, 2017 Members Share Posted July 17, 2017 (edited) Buna-ziua tuturor ! Recomandati-mi va rog niste case de expeditii ca sa pot sa alcatuiesc o lista/top cu cele mai serioase case de expeditii pentru a fi de folos celor nou intrati pe acest segment de transport. Cand le recomandati aveti in vedere urmatoarele aspecte: seriozitate,experienta, pret kilometru, termen de plata, numar de km rezonabili pe luna , etc. Ma intereseaza in special casele de expeditii care opereaza cu autoutilitare 3.5 pe comunitate. Va multumesc Edited July 20, 2017 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted July 17, 2017 Moderators Share Posted July 17, 2017 Off topic... Andrei Patcaș, 22 de ani, din Oradea... interesant, dacă mă gândesc că am lucrat cu Mircea Patcaș (fie iertat, că s-a stins), care era tot din Oradea iar în pozele de pe facebook, băiatul lui pare de aceeași vârstă. Ceva-mi spune că nu e doar o simplă coincidență... On topic... Operatori direcți pentru 3,5t, în România sunt puțini, mulți sunt subcontractori și sunt regionali, deci e aproape imposibil să-i clasifici în vreun top. Un prim pas ar fi studiatul ratingului lor de pe burse. E foarte probabil să ți se ceară să plătești, dar cel puțin vei obține informații reale și verificate și vei putea organiza lista de care vorbeai. Dar, cum am spus, mulți sunt regionali, au câteva mașini sau închiriază dintr-o anumită zonă și cum sunt la dispoziția altor operatori, de obicei nu prea au treabă cu bursa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ANDREIPATCAS Posted July 18, 2017 Author Members Share Posted July 18, 2017 Buna, nu cunosc pe acel Mircea de care vorbesti, probabil e coincidenta. Am inteles parerea ta vizavii de casele de expeditii , ai dreptate, dar m-ar interesa niste recomandari de case care opereaza pe vestul Romaniei si pe extern. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts