Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

atestate cpi


adrian8813

Recommended Posts

  • Members

buna ziua la toata lumea . am si eu o intrebare .am dat examenul  pentru atestate cpi marfa de curand , e a 3 oara cand incerc si nu am luat . problema e ca am invatat tot la proba pc am facut 100 bune toate la proba scrisa ma panichez si nu stiu nici cat face 1+1 deci va jur am o problema serioasa in privinta asta . 

 

( Eliminat ) 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

da rutina ?:)) apropo stati linistiti ca am luat cu 19 la studii de caz din 20. eu am vazut multi cpc care nu au reusit sa ia examen de reinoire a atestatelor. si vorba aia is deja soferi """PROFESIONISTI""" de 20 ani  pai ce naiba aia nu stiu ?? hai sa zic eu da is doar la prima faza si pot sa zic ca de acum incep dar ei care fac asta zi de zi si nu stiu sa raspunda la 30 intrebari . ? deci e usor sa critici dar e greu sa intelegi . 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Examen de rutină, exact. Poate pentru mine este mai greu să înțeleg...de ce unii nu pot să înțeleagă. De aceea am și renunțat repede, la job-ul de instructor. Dar, ajută-mă tu, să înțeleg eu : te panichezi - conform afirmațiilor tale - la un examen de rutină...Și când o să vezi că vine un bezmetic spre tine, pe contrasens, și tu ești pe o porțiune de drum național îngust - să spunem în " S "-ul dintre Teișani și Izvoare, înainte de pod -, atunci cum o să reacționezi ? Crede-mă că ai mult mai puțin timp de reacție la dispoziție, decât la examen ! Și cu foarte puține șanse, să ai posibilitatea unei repetări... Hai acum să încerc să te fac să înțelegi tu despre ce este vorba : ai dat examen de trei ori, de trei ori " mai trage o dată "... În loc să încerci să înțelegi unde greșești, și să remediezi situația, ai încercat să treci " printre bariere "...noroc că te-a oprit Mario. Nu te-am criticat...ești puțin prea sensibil pentru circul ăsta numit șoferie profesionistă. Repede, ai " dat-o în story ", cu " profesioniștii " cu 20 de ani de experiență - ghilimelele îți aparțin. Nu ei au căutat - cel puțin, nu aici - subterfugii pentru a fenta examenul ! Așa că lasă-i pe ei, și încearcă să te concentrezi pe problema ta ! Dacă ai ceva întrebări, aici - pe Forum - vei primi răspuns, care să te ajute să-ți rezolvi problema LEGAL ! Acum, părerea mea personală : examenele, sunt o glumă proastă ! Întrebări repetitive, intuitive, în proporție de 90%. Cei mai mulți le învață papagalicește, chiar și pe cele cu răspuns greșit, dar care apar ca răspunsuri bune, în setul de întrebări pentru examen ale ARR-ului. Dacă ai memorie vizuală bună, e floare la ureche. Și încă ceva : în setul ăla de materiale pe care l-ai primit de la școală, în secțiunea " studii de caz ", ai niște răspunsuri greșite, formulate așa cu intenție. 99,9% dintre cursanți, nu încearcă să înțeleagă despre ce este vorba, memorează variantele enunțurilor, și la revedere pa ! Dacă nu ai greșeli, și la variantele viabile, promovezi și așa...Dar asta nu înseamnă că știi ! Doar că promovezi un examen de doi lei...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.