Members cristiann.mititelu Posted December 31, 2018 Members Share Posted December 31, 2018 Buna ziua. Am o rugăminte la cine ma poate ajuta cu ceva legislație in vigoare. Va mulțumesc Pe scurt: Eu sunt șofer pe cisterna siloz ( cisterna de prafuri ), nu am vechime multă pe acest gen de vagon iar șeful meu profita de faptul acesta . El îmi zice ca trebuie sa spăl cisterna înăutru eu ca și șofer ( fara a ma plăti in plus pentru aceasta treaba ) I-am zis ca nu cred ca e corect ca eu șofer sa intru in cisterna și sa spăl manual. Sunt o gramada de spaltori autorizate care spală cisterne Dacă cineva ma poate ajuta sa îmi spună dacă este vreo lege care sa ma oblige sa spăl eu cisterna înăutru sau nu . va mulțumesc la mulți ani pentru toți colegii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cri5tian Posted January 2, 2019 Members Share Posted January 2, 2019 Salut. Trebuie să ai calificare pentru a face treaba asta, să folosești echipament de protecție corespunzător și munca respectivă să fie prevăzută (explicit) în fișa postului. TOATE aceste condiții trebuiesc îndeplinite simultan. În plus, meseria de ''spălător vehicule'' are altă încadrare în C.O.R. (912201) iar cumulul de funcții se plătește. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristiann.mititelu Posted January 3, 2019 Author Members Share Posted January 3, 2019 Mulțumesc de răspuns . Drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts