Members ionnutz_s2001 Posted January 20, 2019 Members Share Posted January 20, 2019 Amenzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionnutz_s2001 Posted January 20, 2019 Author Members Share Posted January 20, 2019 (edited) Salutare Am cautat pe site amenzi....nu am gasit.Probabil ar trebi un topic cu amenzi fiecare ce a luat,sa fie orientativ Incep prin ultima nefasta dar si prima de altfel,luata,si anume,Belgia....am tranzitat-o doua zile din Breda pana in Kortrijk si inapoi la Bruxel,camion euro 6....am realizat ca aparatul nu a fost in priza abia la Bruxel,3 saptamani am rabdat stresul de pe lume....numa sume si sume erau in mintea mea....intr-un final citisem pe net ca cica 500€ ar fi fost pe zi pentru aparat nebagat in priza×2 zile=1000€....insa a 3-a saptamana ma intalnisem cu un coleg la aceasi firma care si ala a luat-o in freza ca si mine,si cica dupa 3 luni ar fi fost oprit in trafic de cei cu control vineta....=1670€ amenda,cica 800€/zi×2+un comision de plata de 70€ Ca dracu este,inca nu am fost oprit,e doar o problema de timp.Nu am luat in zece ani amenda....da am luat-o acuma de sa nu pot duce Aveam inainte o repulsie de BE+UK+I+F.....da de cand cu nefasta amenda....e un chin total de scarba indurata cu gunoiul lor de tara la fiecare tranzit. Edited January 21, 2019 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted March 6, 2019 Members Share Posted March 6, 2019 Data viitoare o să fii mai atent și nu o să mai iei amendă. De ce să simți repulsie față de o țară întreagă dacă ai luat amendă 100% din vina ta? Îți înțeleg frustrarea, treci peste și mergi mai departe. Nu e ultima amendă pe care o iei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts