Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

CrisVV

Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

CrisVV last won the day on October 22 2018

CrisVV had the most liked content!

About CrisVV

 • Birthday 12/11/1985

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  [France|🔅Rhône-Alpes]

Recent Profile Visitors

3,813 profile views

CrisVV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

28

Reputation

 1. Nu ai pentru ce. După cum spunea și cico_3504 aici nu ar fi un loc prea potrivit pentru a căuta clienți sau curse. Nu vreau să te dezamăgesc dar interesează-te bine înainte să duci afacerea mai departe pentru a nu-ți irosi timpul și banii într-un business nerentabil. Contractele și cursele bune nu se găsesc pe forum-uri ci prin contacte și relații directe. Muncă multă pe bani puțini îți dă oricine, începând de mâine. Apoi ca să nu îți rămână nici de un salariu rezonabil pe lună după riscuri și sacrificii nu cred că merită. Baftă multă!
 2. Poți să încerci pe B2P sau Timocom ca să-ți dau un exemplu. Însă este același sistem și aceeași "luptă" pentru curse, intermediari, rău platnici, etc. Concurența este mare peste tot. În plus ai nevoie de un abonament cu plată, bineînțeles. De asta ți-am recomandat să cauți direct la producători, ai putea găsi de exemplu o cursă tur fixă și să te ajuți de bursă pe retur. Nu există o "societate secretă" a producătorilor ascunsă de văzul lumii unde să găsești curse. Lumea folosește bursele sau casele de expediții pentru a-și transporta bunurile.
 3. Salut. Ai burse peste tot însă ca și în cazul celor din RO, sunt mulți intermediari, case de expediții, etc. Ce cauți tu poate fi găsit întrebând "din poartă-n poartă".
 4. Păi nu are nimic dacă nu l-ai returnat, doar ai lăsat garanție pentru el. Îl returnezi când mai ajungi prin SK
 5. Data viitoare o să fii mai atent și nu o să mai iei amendă. De ce să simți repulsie față de o țară întreagă dacă ai luat amendă 100% din vina ta? Îți înțeleg frustrarea, treci peste și mergi mai departe. Nu e ultima amendă pe care o iei.
 6. Judecând după video și descriere pare mai degrabă varianta a doua.
 7. Toate cele enumerate mai sus înclină spre a nu fi ok. De când 1600,-eur pe Germania e ok? De când 1600,-eur în 2017 e ok? Cum dracu' se ajunge de fiecare dată la salarii demne de anii 2000 de cum se instalează românii în zonă? Contract nemțesc, calitate romanescă.
 8. Da, exact. Mi-a plăcut iar aia cu șoferii ce se plâng de condiții, dar n-ar fi plecat vreunul în altă parte de zici că erau în lanțuri. Aș pune pariu că sunt de ani de zileî în firmă de fapt.
 9. http://www.lesoir.be/125194/article/2017-11-20/112-camions-slovaques-saisis-lors-dune-action-contre-le-dumping-social-zeebruges#
 10. @cri5tian Ce mi-ai descris tu mai sus e viața omului de rând prin cam toate țările din vest și nu numai. O știm bine că dacă vrei să câștigi mai bine o să-ți trebuiască ore mai multe, implicit timpul tău liber o să scadă. Apoi te poți adapta la cât câștigi, nu poți găsi ceva mai jos de 600,-£? Dacă nu mergeai în UK de unde scoateai banii pentru autoturismul ăla cu 0 km? Știm bine că nu ai fi avut de unde cu un salariu românesc. 3000 de lei salariu pe maxi-taxi? Serios? Nu credeam că a ajuns la atâta pe RO, drept e că nici nu m-am interesat. @mosmartin1166 Dacă mă împac cu gândul, nu înseamnă că-mi și place, dar dacă vreau să mă opun total sistemului o să trebuiască să mă trag în pădure să vânez și să-mi prepar singur hrana. Nu uita ce ți-am scris mai sus, chiar te rog să îți scrii experiența pe țară dupa cateva luni de muncă acolo, mă refer la viitor... Voi aveți impresia că o să vă duceți în țară și o să aveți și bani de trai bun și timp liber. Compensând cu agoniseala de prin alte țări cred și eu. Am fost de câteva luni prin țară, zboară banii pe cheltuieli mai ceva ca pe aici. Nici nu mi-aș putea închipui ce aș face cu 2000 de lei pe lună. Nimic de fapt... Baftă multă, ce să vă spun, o să vedeți mai apoi dacă ați făcut alegerea corectă sau nu. Și să nu înțelegeți cumva greșit cum au făcut alții, eu doar mi-am scris punctul de vedere, nu am spus că trebuie să plecăm din țară sau din contră, să ne întoarcem. Fiecare cu opțiunea sa.
 11. Încă o frază constructivă din partea ta, ca de obicei, chiar mă întrebam pe unde ești de nu mai vii cu vreun exemplu de domnitor român ce s-a sacrificat pentru popor. Te bucuri acum că mai ai un potențial aliat ce se întoarce ca să te ajute la "zidul plângerii" pe acolo ?
 12. Nu sunt în UK. Și da, îmi place unde locuiesc. De asta am venit, de asta am rămas. Îmi plac banii, nu înghit orice pentru bani, lucrez pentru a-i produce. Nu crede că toți suntem la fel. *Vrei să spui "unii" și "alții".
 13. Nu am deraiat cu nimic, habar nu am de ce zici asta. Ai 2 exemple, cu un diagnostic greșit și cu niște idioți de la reprezentanță. Asta înseamnă că sunt toți la fel? Atâta comentarii despre regină, păi de ce te-ai dus de prima dată acolo și de ce ai rămas atâta vreme dacă nu ți-a convenit? De unde ți-ar veni atâtea avantaje dacă nu ai plăti dări după salariul ăla de 3000,-£? Ce ne mai place să câștigăm și să avem o calitate bună a vieții dar când e vorba de plătit la stat ne fofilăm... Stai să vezi când o să-ți plătești taxele din 2000 de ron pe luna, cât o să-ți rămână deși ești proprietar în RO. Ne oprim aici, ți-am observat ideile și am văzut cum gândești. N-are rost să mai pierdem vremea cu discuții inutile.
 14. Dragul meu, păi în România nu o să ai cheltuieli similare din ăia 2500 de ron pe care o să-i câștigi? Sau mașina nu o să se strice, curent nu o să plătești, nici impozit? Asigurare medicală nu ai în UK sau de ce zici că plătești? Și de ce sunt doctorii proști? Chiar te rog să dai exemplu. Dacă te costă așa de mult să repari mașina în UK, poate nu ar trebui să mergi la reprezentanță și să cauți un garaj cu preț acceptabil. Ce s-a întâmplat acum cu românul care se descurcă în toate situațiile? Nu se mai descurcă acum? Trebuie să te împaci cu gândul că suntem toți sclavi din start de când trebuie să muncim pentru a ne asigura traiul zilnic. Așa e lumea făcută, de asta există banii...nu are rost să intrăm în detalii. Apoi tu vii cu ura asta față de UK pentru că vrei să pleci, deși ți-a fost casă și masă pentru o bună bucată de timp. Nu-i frumos. O să te rog ca după întoarcerea în țară să-ți scrii părerea, după câteva luni și să compari sistemele... de la doctori la transport, de la comportamentul patronilor la situația generală. Dar să o scrii aici, sincer. Și apoi mai vedem.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.