Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mosmartin1166

Members
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    34

mosmartin1166 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 9 2020

mosmartin1166 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre mosmartin1166

  • Dată Naștere 10/14/1984

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Londra

Vizitatori Recenți Profil

1808 citiri profil

mosmartin1166's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima postare Rare
  • Colaborator Rare
  •  Reacționează bine Rare
  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare

Recent Badges

72

Reputație Comunitate

  1. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si se vaieta... Barosane capu sus si pieptu inainte ca "veatza" e dura rau cu cei ca tine. Credeam ca dupa ceva timp o sa "moara"(gen ramaneti fara permis, paralizati, deces, pensionare) cei ca tine .... din contra va inmultiti si nu imi dau seama cum. In 2023 platit la km e SF.
  2. Probabil minti sau a venit Isus si v-a luminat mintile ca trebuie un gram de respect pentru sofer. Daca nu m-ai doriti soferi oligofreni e simplu -> nu ii angaja dupa interviu. Ce semanati aia culegeti. Dupa asa ceva nu m-as mai angaja la tine nici daca esti ultimul loc de munca de pe planeta. Mor de foame dar mandru. Domn' profesor Sigur ai schimbat imaginea dar in mintea unor prosti. Eu merg dupa proverbul ala cu lupu si blana ... il stii? cauta pe google. Daca nu iti place felul in care ti-am raspuns aici incearca si tu data viitoare sa ai putin respect si renunta la ingamfarea aia ca firma are 60 de camioane ...etc. Nu ne intereseaza pe niciunu' nepoate cate camioane are firma. Sa le stapaneasca sanatosi.
  3. Evita asa ceva. Parerea mea. E batjocura oferta din punctul meu de vedere. Eu muncesc tot in Germania (contract German) pe 2600 Euro net prelata semiremorca cursa fixa. Cam asa ar trebui sa cauti si tu.
  4. Nu am citit tot si mai exact am citit pana la garantie. Sa ne lasi si noua un numar de telefon ca eu simt ca fac infarct daca nu ma angajez la astia. La angajare vreau sa imi bage muzica lu' Stefan Banica Jr. daca se poate. Cele mai ale dracu respecte. Te pupa Jan.
  5. Au mama mooor :))))))))
  6. Situatia in sine este generalizata doar de tine. Situatia in sine este doar un caz "izolat" (ca cel de fata) si nu inseamna ca toti am hali asa ceva. Omu din poza e dus cu pluta si eu daca as fi fost in locul tau i-as da si peste piciorul celalalt doar ca sa rad de el, ca sa avem pardon, cat de cretin sa fi sa te duci la munca cu piciorul rupt? In aceasta breasla din care fac parte majoritatea (peste 50%) nu au scoala, sunt analfabeti, nu au bun simt....etc si multe alte lipsuri care duc la o degradare (psihica si financiara) a acestei meserii. Urmaresc FB de mult timp si sincer imi vine sa plang: "colegu unde iesti" .."colegu ma anprumuti si pe mine".... "colegu sant aicisa".....etc. daca nu ar fi invatat cu "smartfeon" si nu ar fi avut autocorector crede-ma ca fb ar fi in chineza pe grupurile de soferie. Deja tu o dai in SF-uri frate. Majoritatea nu stiu sa scrie si ai pretentia sa stie legislatie? Majoritatea merg cu 2 carduri sau magnet pe 1800 Euro si ai pretentia sa isi ceara drepturile? Majoritatea incarca/descarca in aceeasi bani sau fara un training (cine vrea poate sa inteleaga si trening nu ma supar). Si multe alte exemple... Eu m-am izolat din fericire si m-am asezat in fotoliu, urmaresc show-ul. Iti sugerez si tie acelasi lucru si nu te m-ai ambala ca drujba in pluta ca nu ai cu cine. Sper ca nu o iei in nume de rau dar asta e realitatea. Am muncit la o firma Daneza pe bani buni pana au venit niste Romani....am plecat dupa 2 saptamani dupa ce au venit ei. Au stricat tot. Detalii numai dau ca numai am chef de scris si toti puteti sa va dati seama ce au facut (magnet, OUT, 2 carduri....etc) defapt cursele imposibile de facut intr-un prgram au devenit posibile cu sosirea lor. As putea sa ma insirui exemple negative intalnite de mine pana in weekend-ul urmator dar nu are rost.
  7. Desi sunt sofer (nu patron), desi m-am ars si eu cu angajari aiurea, eu sincer nu il compatimesc pe baiatul ala cu piciorul rupt. Cautam atatea motive si complicam realitatea cu discutii aiurea. Din punctul meu de vedere e simpla treaba: atat poate el, atat il duce capu' si chiar nu vad nimic grav sau ceva sa imi fie mila.
  8. Daca dai detalii poate ma intereseaza si pe mine...... dar se face anu acum vazui :))))) nu baui cafeaua
  9. Parerea mea: "bonus la km" trebuie sa fi bomba de prost sa accepti asa ceva. Restul comentariilor sunt aiurea. Ca sunt multumiti si nemultumiti e datorita inteligentei fiecaruia. Dar ma rog.... fiecare cu pasaricile lui.
  10. Cat am stat in Anglia 750 medie ( au fost saptamani cand luam peste 800) lire net pe saptamana. Imi e lene sa iti explic. Iti explica Cico, are talent, eu nu am nici talent nici rabdare. Faci LTD, cauti agentie serioasa (cam greu dar se gasesc) si bagi ca migul 60-70 ore saptamanal. De la 12 lire pe ora pana la 20 lire pe ora am luat (20 lire pe ora duminica sau bank holliday). Taxe nu platesti decat la sfarsit de an, si alea sunt hasca pleasca. Dai 25 pe luna la contabil, si 300-400 la sfarsit de an. Probabil la sfarsit de an mai trebuie sa decartezi ceva la stat, eu nu stiu ca nu am apucat sfarsitul de an. Am facut eu efortul sa iti explic, dupa cum vezi nu prea am talent
  11. Frate daca se munceste decat 20-30 de ore pe saptamana, asta e jobul de il caut de o viata. 1600 e binisor la 20 hai maxim 30 de ore. Daca se munceste mai mult nu prea e ok. Tu cand ne zici noua ca e ok, defapt te caracterizezi singur. Oricun fiecare se descurca cum poate, dar incearca sa realizezi ca din cauza OK-urilor astora si altora ca cei 100 de romani nu creste nimeni salariu, conditii mizere ...etc. Dar revin... fiecare se descurca cum poate mai bine... ia exemplu: Cico, "io", cristian si cei care muncesc pe 2000 - 3000 net (euro/lire).. 2200 ii iei acasa cu salariu minim si daca poti sa treci peste mandria ca esti muncitor necalificat poti sa iti platesti o pensie privata de 200-300 euro lunar si cand iesi la pensie poti sa spui ca esti miliardar si tot iesi mai bine fata de aia 1600...
  12. Ai semnat fara sa citesti, nu stii ce ai semnat, te-ai vandut pe bani de cacao, nu stii sa iti iei masuri de precautie ca sa nu fi pacalit, nu ai auzit de codul muncii, habar nu ai mai de nimic si dupaia te plangi ca te-au pacalit. Si eu te-as arde daca te-as vedea urs polar. Ce sa zic bafta si drumuri bune
  13. Cate clase ai nepoate? :))))))) vezi ca auto corectoru' da rateuri...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.