Members NICU-HD Posted January 9, 2020 Members Share Posted January 9, 2020 Am folosit funcția căutare ,dar nu am gasit nimic,deci,un coleg care poate spune ceva de firma aceasta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mezaflorentin Posted January 24, 2020 Members Share Posted January 24, 2020 La 09.01.2020 la 21:56, NICU-HD a spus: Am folosit funcția căutare ,dar nu am gasit nimic,deci,un coleg care poate spune ceva de firma aceasta? Nu știu sa îți spun cum este tractionist la RAVY Prest srl dar știu sa îți spun că au curse pe bursa,. Pe lângă faptul ca îți dau un preț mic mic mic îți promit ca îți plătesc la 45 zile și îți plătesc la 120. Sau la 60 dacă declari incident de plata (adică 45 factura +15 pana sa le apară incidentul) Drumuri bune și feriți-vă de Tepari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AUREL-PH Posted August 18, 2020 Members Share Posted August 18, 2020 La 09.01.2020 la 21:56, NICU-HD a spus: Am folosit funcția căutare ,dar nu am gasit nimic,deci,un coleg care poate spune ceva de firma aceasta? da am fost eu la ei , a fost ok primul an dar a aparut un director nou de a stricat tot, toti care eram vechii a cautat sa scape de noi , ca lu am mult ,75 /zi, a scazut la 55.plus ca a inceput sa ti traga din diurne , au fost ceva colegii din Deva, si sau lasat , ESTE DE OCOLIT. EU A TREBUIT SA I DAU IN JUDECATA SA MI POT RECUPERA SALARIUL SI DIFERENA DE DIURNA. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts