Members aspalex Posted July 29, 2013 Members Share Posted July 29, 2013 Salutare colegilor, Ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre firma Fixemer? A tras cineva pentru ei? Fac plata la timp? Cat de seriosi sunt? Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members edymic Posted July 30, 2013 Members Share Posted July 30, 2013 Salutare colegu . Eu am lucrat la o firma care tragea pentru Fixemer . Este o firma germana cu sediu la Perl Borg ce sa zic serioasa firma numai ca se cam statea dupa curse adica erau perioade moarte de asteptare dupa incarcari dar mergea bine . Sefii mei de pe vremea respectiva spuneau ca este o firma ok si de o seriozitate nu chiar maxima dar aproape . Aveau un contract cu firma SCHUTZ GMBH Selters si erau curse de acolo la care de multe ori nu faceam fata . Cursele erau in general Belgia , Olanda , Louxemburg , Germania . Aveam de la ei card combustibil EURO TOLL . Ce sa zic dupa cate am inteles si observat era totul ok numai sefii erau de alta parere . Semiremorci super ok care in mare parte le luam de la Venlo unde se trecea in procesul verbal si seria si adancimea canelurilor de pe anvelope , proces verbal de primire predare si multe chestii care daca nu erai atent sa le faci cum trebuie plateai . Ce sa zc in general dupa cate stiu ei firma e ok ce nu pot sa spun pentru ca nu stiu este modalitatea de plata si pretul . Sper ca am fost de ajutor . Mai mult de atat nu am ce sa zic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ovidiutrans Posted September 12, 2013 Members Share Posted September 12, 2013 Salut! Colegu aspalex,ai gasit mai multe informatii despre Fixemer? Daca da,poate ne zici si noua mai multe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Batranu Posted October 11, 2013 Members Share Posted October 11, 2013 Salut! Eu am lucrat cu ei acum trei ani si am fost f multumit. Era un domn Werner care vorbea romaneste si cu el tineam legatura pt bani si curse. Plata la sapte zile cu comision de 3%, sau la 30 zile integral. F parolisti. Trimeteam CMR-urile prin posta si el facea plata. Nu stiu daca mai lucreaza acolo. Multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tibi73 Posted April 28, 2020 Members Share Posted April 28, 2020 Bună ziua tuturor. Ceva Relati despre fixemer mai de actualitate nu povesti de parcare. Mulțumesc. Și scuze de exprimare dacă am greșit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts