Jump to content

Contract pentru DE


cri5tian

Recommended Posts

  • Members

Casa de expediții CRAL TRAILERS S.R.L. contractează o nouă serie de transportatori, cu ansambluri de tip autotractor + semiremorcă cu prelată, standard sau mega, Euro 6, pentru activitate în D, B și NL (99%).
Contractul este deschis pentru 40 de unități, iar operatorii de transport care semnează înainte de 15 septembrie 2021, vor beneficia de aceiași termeni contractuali și de la 1 ianuarie 2022.
Se oferă 1,05€/km, all in, iar suma minimă de încasat, GARANTATĂ CONTRACTUAL, este de 10500€/lună (chiar dacă, poate, nu s-au efectuat 10000km).
Se plătește săptămânal, începând cu a 3-a săptămână (deci facturare săptămânală, plata la 14 zile fiecare factură). Fiecare operator facturează direct către client și dacă nu a efectuat 10000km, ultima factură din lună va avea cuantumul diferenței de încasat până la 10500€.
Mărfuri generale, toată plaja de tonaje, de la mărfuri ușoare (Amazon, Edeka etc) până la încărcări de la Thyssen Krupp. 99% FTL (o încărcare, o descărcare).
Clientul poate facilita oprirea într-o locație favorită pentru repausul săptămânal (aviz operatorilor cu mai multe ansambluri).
Dispeceratul este oferit de noi gratuit 24/7, 365 zile pe an, dar șoferii trebuie să rupă câte ceva în germană sau engleză la încărcare/descărcare (clientul nu agreează contactarea partenerilor lui).
Nu există clauză de disponibilitate (clientul oferă pozițiile libere primului venit) și nici clauză de reziliere sau preaviz (cu excepția comenzilor confirmate).
Contract simplu și transparent, fără clauze ciudate sau ascunse, libertate de decizie.
În paralel, lucrăm la un sistem de rotație al șoferilor cu costuri reduse, sperăm să nu dureze foarte mult (depindem de alți parteneri).
Informații și detalii la tel: +40742256701 Cristian sau e-mail: office@craltrailers.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.