Members geodaf45 Posted January 18, 2023 Members Share Posted January 18, 2023 Buna ziua, Am răsfoit forumul in căutarea unor răspunsuri dar mai rău am intrat in ceață. Am achiziționat un camion Daf cu MMTA 10 TONE. Proprietar persoana fizica fara calitatea de angajat cu CIM, pe funcția de conducător auto. Pe lângă *permis conducere categoria C E, *ITP valabil, *asigurare valabilă, *verificare tahograf analogic valabilă, !!?? ce alte documente obligatorii sunt necesare pentru a putea circula cu camionul pe drumurile publice gol sau încărcat total sau parțial. !!?? ÎNTOTDEAUNA marfa transportata va fi justificată ca fiind a subsemnatului prin documente de achiziție.spre exemplu Ori bon fiscal, ori factura, ori aviz de însoțire. Etc. mulțumesc pentru răspunsuri. GEO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted January 21, 2023 Administrators Share Posted January 21, 2023 Cauta Transportul rutier în cont propriu | Ordonanţă 27/2011 Acolo gasesti de ce ai nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts