Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Noul Volvo FM!


apostol

Recommended Posts

  • Members

Atat partea superioara, cat si partea inferioara din fata preiau forma si liniile modelului Volvo FH, usor modificate pentru a se incadra in partea frontala mai scurta a modelului FM.

- Noi faruri, imbunatatite, lansate recent pe modelul FH. Farurile sunt despartite in doua unitati separate; proiectorul si lampa de ceata formeaza un grup optic separat, amplasat sub far. Lentila farului este fabricata din plastic in loc de sticla pentru a fi mai rezistenta la impactul cu pietrele.

- Semnalizatorul nou foloseste tehnologie LED moderna, care asigura functionalitate si durata de utilizare imbunatatite.

- Lampile de ceata si proiectoarele sau, alternativ, luminile pentru viraje, sunt integrate. Luminile adaptive pentru viraje pot fi utilizate pentru iluminarea unei zone mai mari a suprafetei de rulare, in directia virajului.

- Optional, sunt disponibile mai multe tipuri de lampi de lucru/de marsarier, precum si preechipari care asigura o montare rapida si de calitate.

- Priza de aer noua asigura motorului aer mai curat. Pozitia sa permite o vizibilitate imbunatatita la mersul inapoi. Acum este disponibila pentru toate variantele de cabina, inclusiv pentru cabina de zi.

- Adaptarea montarii senzorului ACC in grila inferioara a fost modificata pentru a asigura o functionalitate imbunatatita.

- Treptele fata folosite pentru curatarea parbrizului au fost reproiectate, incorporand acum si conceptul anterior al extensiei rabatabile. Functia antiderapanta imbunatatita este integrata in structura metalica.

- Emblema Volvo, de dimensiuni mai mari, adaptata noului design, impune o nota de indrazneala si mandrie.

- Optional, sunt disponibile rezervoare de combustibil din otel, mai mari, care ofera aproape aceeasi garda la sol ca si rezervoarele actuale.

- Culori noi pentru tapiterie si perdelele din cabina, corespunzatoare celor disponibile pentru gama de modele FH.

- Noi accesorii interioare: masa cu spatii special pentru cesti si pixuri, inclusiv un spatiu de depozitare generos in interiorul acesteia; caseta de depozitare practica, cu doua compartimente pentru amplasarea, de exemplu, a castii, termosului, suportului pentru scris si manusilor; suport pentru hartie, din panza impermeabila

volvoq.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.