Members Bodybuilder Posted March 5, 2011 Members Share Posted March 5, 2011 As dori niste pareri despre statiile de emisie-receptie si anume,care ar fi cea mai ieftina statie care sa functioneze la un nivel acceptabil, de cati wati ar trebui sa fie si ce marca.Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted March 5, 2011 Members Share Posted March 5, 2011 despre putere...doar 4w e legal Un raport calitate pret bun mi se par modelele de la intek. Daca vrei sa iesi ieftin comanda online si nu cumpara de cei care vand langa drum... Importatorul lor este Mondoplast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members achim claudiu Posted March 8, 2011 Members Share Posted March 8, 2011 colegu eu am un maxon cm 10 e foarte buna caliate pret...dupa saitul acesta am luat o si sunt fosrte seriosii gasesti tot ce vrei au si oferte am testata piata si aici am gasit cel mai ieftin sunt din bagau intr o zi dai comanada a doaua zi o ai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members achim claudiu Posted March 8, 2011 Members Share Posted March 8, 2011 www.artero.ro sunt seriosi si iti stau la disozitie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mahocy Posted March 8, 2011 Members Share Posted March 8, 2011 da Maxon CM 10 e buna statia, cu o antenta Milenium de 145 faci treaba buna. Eu asa am avut pana am imprumutat-o cuiva si ia furat-o. Nu am avut nici un fel de problema, nu gajaia, prindea bine. Acum am un TTI cu antena de 120....nici 10% din Maxon nu e. Ia cu incredere Maxon daca teai gandit la tipu asta de statie...e si ieftina, tot de la artero cumparasem si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Depinde de cati bani vrei sa pui la bataie. O antena buna este ML 145. Se poate regla swr la cerinte bune,deci e ok si pret buna dar statie trebuie sa cumperi ceva de performanta sa si tina o vreme.Un convertor intre 24 -13,2 ar fii binevenit ptr a avea sursa sigura si bruiaj mai mic. O statie ok este President Harry 2 cu o antena ML 145 sau ceva asemanator la pachet de la Artero. E OK pachetul si functiile statiei si antena sant multumitoara sa stii. Are un prieten si merge bine. Pachetul este undeva la 750 roni. E bine . Un suport bun si o reglare a antenei te va ajuta sa fii multumit. Daca poti tine cont si de sursa de 13,2 aparte va fii minunat. Succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts