Guest Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Numele meu este bogdan , sunt un tanar din iasi , care pana mai devreme credea ca daca iti rupi curu in 2 pentru patron acesta din urma va comanda o cantitate imensa de marmura , 2 sculptori , 3 modelatori si va incepa sa construiasca cea mai frumoasa STATUIE , pentru cel mai bun angajat.... Ei bine ... nu a fost asa ... de aceea am inceput sa caut de munca ... am zis .. cat de greu poate fi...doar am experienta...si vreau sa muncesc...dar e din ce in ce mai greu Uite asa am gasit acest site... si am ajuns la concluzia : -ca nu numai eu sunt in cazul asta ... mai sunt si altii cu aceeasi situatie. - toti patronii sunt niste marlani care odata "ajunsi" sunt niste magari drumuri bune colegii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 30, 2011 Members Share Posted March 30, 2011 Bine ai venit pe forumul soferii.ro.Speram sa te simti bine alaturi de noi si s ate integrezi cu bine in marea noastar familie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts