Members yakwza Posted October 3, 2011 Members Share Posted October 3, 2011 [img width=600 height=399]http://shareimage.ro/images/1zb2hpvo1jg52yhkg71c.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florinelu30 Posted October 3, 2011 Members Share Posted October 3, 2011 Daca doamne fereste eram eu in locul motociclistului prima chestie care o faceam era sa-i bag o casca in parbriz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 9, 2011 Members Share Posted December 9, 2011 cum sa fii atat de prost sa strici o asemena casca... > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paul_pc Posted June 14, 2012 Members Share Posted June 14, 2012 PENTRU CEI CA CEL DIN PRIMUL CLIP, noi toti ceilalti suntem niste prosti ca respectam regulile. Din pacate pt 2 3 tampiti ca ala au de suferit toti motociclistii. Nu le doresc raul dar cand e sa se duca pe lumea cealalta macar sa se duca singuri nu sa mai ia cu ei si pe altii. Cate curse de profesionisti a castigat tipu ala daca e asa de tare??? de ce naiba nu alearga pe circuit daca vor adrenalina, se poate obtine si de la SMURD , ti-o injecteaza in caz de stop cardiac. sa ceara doza dubla.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted July 26, 2012 Members Share Posted July 26, 2012 adrenalina in trafic e faina...dar numa in filme in viata reala costa scump rau...uneori chiar viata > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 27, 2012 Members Share Posted July 27, 2012 Ador motoarele de cand eram de 14 ani , cand mai ,,ciordeam" Jawa tatei. Nici acum nu mi-a trecut nebunia placerii de a simti sub mine calul de otel. Mai salt pe o roata , mai intorc pe picior , mai ma dau in figuri ,(cand am ocazia), dar nu in trafic ! De aceea ador chopperele! Te tin legat de placere , dar nu-ti da frau liber la nebunii . A-mi place sa simt nervul motorului , dar......idiot pana la paroxism nu am fost niciodata! Aici nu mai e vorba de adrenalina , ci mai degraba de lipsa circumvolutiunilor cerebrale a unora ce sfideaza totul ! Poate o fi de vina varsta si statul indelungat pe sosele , timp in care am vazut cate ceva. Ca parere personala, eu unul nu rezonez placut la astfel de ,,figuri" si nici nu accept tampenia ! Motocicleta este un mijloc de locomotie superb , insa prudenta si pana la urma teama de dezastru trebuie constientizata de fiecare motociclist ! > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iogy bear Posted August 20, 2012 Members Share Posted August 20, 2012 nu am nimic impotriva lor,din partea mea poate sa alerge si cu 500la ora,dar cand se duc d...u sa se duca singuri sa nu mai ia si pe altii cu ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rinox98 Posted August 29, 2012 Members Share Posted August 29, 2012 ADRENALINA MAXIMA? LA MINE LA TARGU-JIU LI SE SPUNE DONATORI DE ORGANE FRATE :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts