Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Gps

levy13

Recommended Posts

• Members

Multumesc de raspuns,deci mi-am luat teapa cu tableta...merge doar cu conexiune la net.

Nu trage concluzii pripite, instaleaza programul ce ti l-am scris si fa verificarea, a-gps poate functiona si fara conexiune la net, numai ca i-si actualieaza pozitiile gps prin internet, asta inseamna regulat trebuie sa ai net sa-i faci actualizari, GPS Data face acest lucru, mai este o metoda de inbunatatire a semnalului slab de gps dar trebuie sa citesti caracteristicile tabletei sa vezi daca suporta ai aici     http://www.androidro.ro/imbunatateste-receptia-semnalului-gps-pe-android/      incearca softurile care le-am pus eu si pe urma tragi concluzii, drumuri bune

• Members

un sfat solicit si eu se merita sa achizitionez - Sistem de navigatie Becker Tranzit 70 LMU, diagonala 7.0", Soft Camion, Harta Full Europe + actualizari gratuite pe viata la pretul de 2000 ron

Caracteristici speciale:

Becker SituationScan ,Truck & Camper Navigation Pro, Truck & Camper Alerts, Truck & Camper Route Overview, Lifetime Map Updates, Conexiune camera spate, Lane Assist Pro 3D
3D Terrain View, Learning Navigation, Becker SmartGuess, Text-to-Speech (TTS), Becker RouteMove, Driver Profiles, Driver Alerts, Speed Limit Warning, Becker BestTracks, Permanent Road Blocking
Economic Route Guidance, Becker EcoPower System, Becker SmartSearch, MARCO POLO City Guides, Picture Viewer

Accesorii incluse:

Suport masina, Incarcator masina, Cablu USB

Va multumesc

• Members

un sfat solicit si eu se merita sa achizitionez - Sistem de navigatie Becker Tranzit 70 LMU, diagonala 7.0", Soft Camion, Harta Full Europe + actualizari gratuite pe viata la pretul de 2000 ron

http://www.emag.ro/sistem-de-navigatie-becker-tranzit-70-lmu-diagonala-7-0-soft-camion-harta-full-europe-actualizari-gratuite-pe-viata-bek70tz/pd/DYMHQBBBM/

are TMC  e tare merita