Jump to content

SC Fartud Srl Ortisoara TIMIS


Recommended Posts

 • Members

Buna! Stie careva de firma asta?Eu am lucrat la Devest Logistic Giarmata TIMIS dar am plecat nu dau salaru am de luat de pe 2 luni si trag de tine dar de platit nu au bani doar pt  ei.Acuma imi caut de lucru si am auzit de firma asta dar nu stiu nimic de ea.Va rog colegii stie careva de firma asta FARTUD SRL ORTISOARA JUD TIMIS.Sau daca stie vreun coleg unde angajaza am lucrat pe tir si in tara si afara. Astept raspuns!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

salut!hai sa iti spun cum se lucreaza la firma asta.eu am lucrat la ei un an si sapte luni.se circula numai in 2 soferi si au curse in mai toata europa dar marea majoritate in germania,daca esti rezerva (sofer 2)primesti 4,5 euro pe suta de km pe masina de 7,5  sau 12 t asta depinde daca titularul vrea sa imparta banii cu tine iti da 5 euro pe suta.iar pe cele de 22 t se da 6euro cu 8 euro.de munca cam ai de muncit asta daca stai bine si cu conditia fizica ca se cam fac transbordari prin germania adica daca esti pe 7.5 si nu ai masina plina pentru venire in tara te intilnesti cu ceilalti colegi de pe masinile mari (22t) si trbuie sa le dai marfa ca sa plece ei in tara si tu sa ramai pina ziua urmatoare ori sa incarci si tu pentru tara sau sa vina un camion din tara sa iti dea marfa sa o descarci cine stie pe unde i dupa aceea sa incarci si yu pentru acasa.bine asta nu se intimpla chiar la fiecare cursa depinde cum ti-e norocul.si aici sunt vedete si unii au si limba mai lata si au si curse mai bune.la ei se lucra numai pe contracte se fac multe incarcari si descarcari.de plecat in cursa se pleaca numai seara in fiecare zi iar simbata este zi plina la garajul lor adica trebuie sa mergi sa incarci masina pentru plecare dar mergi de dimineata si ajungi citeodata si noapte acasa iar duminica tre.sa pleci in cursa sau duminica seara depinde pe ce masina lucri.franta anglia cam greu prinzi ca sunt locurile ocupate mult germania cehia slovacia polonia,cam astea.cind vii din cursa tre.sa mergi direct la desc.si dupa aceea vi la garaj lasi camionul si pleci acasa in cel mai fericit caz,daca nu se iveste o incarcare pe la arad sau mai stiu eu si pauza ta e gata si tre.sa pleci inapoi si tu nu ai dat pe acasa.banii ii primesti cind vii din cursa iar salariul pe tara este miniimum pe economie si primele 10 luni nu il vezi de loc ca iti opreste garantie 100 euro in fiecare luna.tu numai semnezi pentru ei.cam atit pot sa iti zic deocamdata dar daca mai ai intrebari iti pot raspunde cu placere.drumuri bune sa ai! :( :(

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

bani  zici ca se dau la fiecare  cursa  nu sti aprox  cati iei? se fac  18000km pe luna?  si daca tii  toti  sau trebuie  sai rogi?  ai sansa  sa  devii titular  sau sofer2 ramai ever?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • Members

frate dupa cum zice si colegul mai bine mergi in alt loc ca si eu am lucrat o perioada de timp la nesimtiti aia si nu faci bani daca nu sari la cap cu atenti sau sifonezi pe alti la chelu. ce tia omis colegu sa iti zica ca tot timpul esti pe linga program pe raspunderea ta.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • Members

CE SA SE MAI AUDA COLEGULE CA SA DESCHIS SI SCOALA DE CASCADORI . NU STI CU CE KAMICAZE MERGI IN CURSA TE PUI SI TU SA TE INTINZI IN PAT SI TE TREZESTI CA ESTI LA ADUNAT DE FLORICELE PE MARGINEA DRUMULUI.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.