Guest Anonymous Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Salut! Caut si eu pe cineva care sa ma ia pe TIR sa ma invat si eu indiferent ca e pe national sau international.Doar sa ii fac km atat.Daca se paote asigura mancarea e ok.Mentionez ca nu sunt chiar afon ma descurc destul de bine la volan dar vreau sa invat detaliile meseriei ca toti cer experienta bla bla ....Daca e cineva interesa il astept sa imi dea mesaj.Multumesc.Sa aveti drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted August 17, 2011 Members Share Posted August 17, 2011 o sa iti fie greu sa gasesti unu chiar si cu mancarea tigarile bautura etc. ale tale daramite sa mai fie si mancarea asigurata:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted August 17, 2011 Administrators Share Posted August 17, 2011 Nu mai fa postari duble. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts