Members mager1 Posted September 22, 2011 Members Share Posted September 22, 2011 Sunt mai nou in bransa asa ca nu prea ma pricep la camioane asa de bine si as avea novoie de niste sfaturi. As dori sa imi cumpar un camion de secound de prin 2000-2003 an fab. mai exact ca si model MAN 8.180 sau un Atego, care ar fi cel mi indicat ca si intretinere si durata de viata luand in considerare ca il voi folosi la transportul albinelor, si de ce autorizatii as mai avea novoie ca sa fie totul OK>? Si cam ce ar trebui sa verific la cumpararea lui ca sa nu imi iau teapa!!!?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leobango Posted September 23, 2011 Members Share Posted September 23, 2011 In privinta autorizatiilor iti pot spune ca iti trebuie un certificat de sanatate de la medicul veterinar pentru starea de sanatate a albinelor, care poate fi valabil pentru 2 sapt sau o luna, si , deasemenea, trebuie atestatul de transport marfa. In privinta masinilor iti recomand Mercedes Atego, la verificare ar trebui sa te duci cu un mecanic sa " asculte " motorul in principal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted September 25, 2011 Members Share Posted September 25, 2011 Si eu zic sa mergi pe Atego. ;) De 2 ani ii dau numai apa, paie si bataie ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts