Guest Anonymous Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Salutari tuturor! Ma numesc Adrian, sunt sofer profesionist, detin categoriile B, C, E + atestat transport marfa. As dori cat mai multe informatii despre posibilele firme la care as putea deveni angajat. Am aflat despre acest forum cautand informatii despre o anumita firma, iar ceea ce am gasit m-a ajutat enorm de mult, de aceea consider ca este un forum ce ne poate ajuta pe toti. Va urez, deci, sa aveti noroc si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TaviZX Posted October 11, 2011 Members Share Posted October 11, 2011 Adrian, posibile firme la care ai putea sa incerci (si zic eu ca sunt ceva mai serioase) : Hartl (aici sunt eu), Waberer`s, Denmark Transport.. studiaza subiectele aferente firmelor de mai sus, in sectiunea Locuri de munca - Oferte quick link => http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewforum.php?f=2.0 despre hartl iti pot spune mai multe chiar eu (imi dai pm daca esti interesat), la restul nu ma bag. de waberers am auzit una alta de la un sofer, dar din nou, mai bine intrebi 'incepatorii' care lucreaza la firma respectiva. cel mai bine e sa studiezi topicurile in mare, si sa pui mana sa dai un telefon sa vorbesti personal. vezi daca iti convine sau nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted October 11, 2011 Administrators Share Posted October 11, 2011 ":fdndszao]Salutari tuturor! Ma numesc Adrian, sunt sofer profesionist, detin categoriile B, C, E + atestat transport marfa. As dori cat mai multe informatii despre posibilele firme la care as putea deveni angajat. Am aflat despre acest forum cautand informatii despre o anumita firma, iar ceea ce am gasit m-a ajutat enorm de mult, de aceea consider ca este un forum ce ne poate ajuta pe toti. Va urez, deci, sa aveti noroc si drumuri bune! bine ai venit in comunitatea SOFERII.RO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted October 12, 2011 Members Share Posted October 12, 2011 Salutare si bun venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Va multumesc pentru intampinare, prieteni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted October 21, 2011 Members Share Posted October 21, 2011 bine ai venit colegu!toata lumea cauta un loc de munca bun sau unul mai bun,bafta sa ai... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts