Jump to content

Salutari!

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Salutari tuturor! Ma numesc Adrian, sunt sofer profesionist, detin categoriile B, C, E + atestat transport marfa. As dori cat mai multe informatii despre posibilele firme la care as putea deveni angajat.

Am aflat despre acest forum cautand informatii despre o anumita firma, iar ceea ce am gasit m-a ajutat enorm de mult, de aceea consider ca este un forum ce ne poate ajuta pe toti.

Va urez, deci, sa aveti noroc si drumuri bune!

• Members

Adrian, posibile firme la care ai putea sa incerci (si zic eu ca sunt ceva mai serioase) : Hartl (aici sunt eu), Waberer`s, Denmark Transport..

studiaza subiectele aferente firmelor de mai sus, in sectiunea Locuri de munca - Oferte    quick link => http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewforum.php?f=2.0

despre hartl iti pot spune mai multe chiar eu (imi dai pm daca esti interesat), la restul nu ma bag. de waberers am auzit una alta de la un sofer, dar din nou, mai bine intrebi 'incepatorii' care lucreaza la firma respectiva.

cel mai bine e sa studiezi topicurile in mare, si sa pui mana sa dai un telefon sa vorbesti personal. vezi daca iti convine sau nu.

• Administrators
":fdndszao]

Salutari tuturor! Ma numesc Adrian, sunt sofer profesionist, detin categoriile B, C, E + atestat transport marfa. As dori cat mai multe informatii despre posibilele firme la care as putea deveni angajat.

Am aflat despre acest forum cautand informatii despre o anumita firma, iar ceea ce am gasit m-a ajutat enorm de mult, de aceea consider ca este un forum ce ne poate ajuta pe toti.

Va urez, deci, sa aveti noroc si drumuri bune!

bine ai venit in comunitatea  SOFERII.RO !!!

• 2 weeks later...