Members Zamy Posted December 2, 2011 Members Share Posted December 2, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Un_TIR_plin_cu_boilere_electrice_s-a_rasturnat_la_intrarea_in_Sibiu-_Soferul_era_mort_de_brat_0_601740113.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adiretegan Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 Trist , dar adevarat din pacate. Acesti colegi nu ne caracterizeaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 Sincer mie cel mai rau imi pare de acel Actros :'( Padure fara uscaciuni nu exista - si asta e adevarata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adiretegan Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 Da colegu, dar daca soferul a fost gasit sub influenta bauturilor alcoolice sau sub influenta stupefiantelor nici firma de asigurari nu despagubeste daunele. ce sa mai zicem de macara, etc etc. DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 pacat de masina aia ca tare frumoasa era. despre sofer ce pot sa zic, inconstient. drumuri bune tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ShAdE Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 Inconstienta in stare pura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ovidiu Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 La moldoveni e ceva obisnuit sa te urci baut la volan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 3, 2011 Members Share Posted December 3, 2011 La moldoveni e ceva obisnuit sa te urci baut la volan. crezi tu ca toti sunt la fel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ovidiu Posted January 8, 2012 Members Share Posted January 8, 2012 Nu toti, mai sunt si exceptii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mit Posted January 8, 2012 Members Share Posted January 8, 2012 Se trezeste el cand va afla ce are de tras pentru restul vietii de pe urma la chestia asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members unidnormal Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 Nasol , ca acum nu mai raspunde casco de daune ca era luat in freza colegu'. Asa am patit eu la Arad ..am baut seara cu un coleg si ne am ametit si colegu asta de la satu mare a inceput sa se dea la mine ...cam bate si d'astea ...din senin asa.. M am certat cu el si s a suit nebunu la volan a tinut-o ambalata in blana vreo 30 de min dupa care a plecat cu Magnumu din parcare si era sa se suie pe giratoriu ala de la OMV de pe centura (langa METRO) ca eram in parcare acolo. Drumuri bune colegilor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members imperrio88 Posted January 14, 2012 Members Share Posted January 14, 2012 Dragi colegi....sunt din Iasi si in drumurile mele inspre casa ma intersectez constant cu acesti,,colegi"...de ce am pus in ghilimele colegi?....nu o data erau sa imi ia oglinda din mers..nu o data a trebuit sa intru pe exterior pina la maxim sa evit o coliziune.....nu o data am fost depasit pe linie continua..in curbe etc....desi drumul era cu gropi ori damburit..nuuuuuu.....sub 90 nu circulau...pur si simplu nu au mila de masini...dau in gropi cu ele ori sar peste praguri fara nici cea mai mica reactie de a frana...am ajuns la concluzia ca sunt fosti tractoristi scapatati in meseria de sofer..cu unul chiar m-am luat la harta cand am vazut cum izbea masina prin gropi si ca sa citez raspunsul lui,, da ci blea....ci nuti placi.....merji masina ghini..di ci sa nu mierg cu viteza" am incheiat citatul, concluzia o trageti voi....cu respect va salut pe toti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zamy Posted February 15, 2012 Author Members Share Posted February 15, 2012 http://arq.ro/accident-mortal-pe-arad-oradea-aten-ie-imagini-ocante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Din pacate cunosc si eu colegi care obisnuiesc sa foloseasca bauturi care nu ar trebui utilizate de soferi Doamne fereste de accidente! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members singurelcosticla Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 bautura bat-o vina mi-a lovit mie masina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts