Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Noua gama de camioane


CALIN

Recommended Posts

  • Administrators

    Noua gama de modele ofera numeroase combinatii ale componentelor majore, care permit realizarea foarte exacta a vehiculului în functie de sarcina sa.

    Denumirea modelului (de ex.: R 580) indica tipul de cabina si motorul (în acest caz cabina R si motor de 580). Alte exemple tipice sunt P 310 si T 380. Toate modelele sunt disponibile ca autotractor cu sa si sasiu cu cabina cu diferite configuratii ale axelor în functie de aplicatiile pentru care sunt specificate: autostrazi, drumuri si aplicatii în afara drumului.

    Diversele combinatii dintre sasiu, motor si cabina ofera chiar mai multe alegeri, ca de exemplu: cutie de viteze, duritate sasiu, înaltimea sasiului si sistemele de suspensie. Este foarte usor sa alege si optiunile principale astfel încât sa puteti optimiza camionul pentru distante lungi, distributie si constructii sau pentru lucrari mai specializate ca de exemplu încarcaturi periculoase, masini de pompieri sau pentru utilitati publice. În functie de tipul de operatie, în locurile în care vehiculul transporta încarcaturi grele ori acolo unde se întâlnesc conditii grele de operare, sunt disponibile sasiurile heavy-duty.

    Toate cele trei cabine (R, P si T) sunt disponibile, de asemenea, în diferite variante. Exista cinci tipuri diferite de cabine de dormit, trei tipuri diferite de cabine de zi, si doua cabine scurte.

Sursa :  scania.ro

R35058_001_tcm257-52503.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.