Members mihai_sptrl Posted January 12, 2012 Members Share Posted January 12, 2012 Hoţ: Pot să vă rog ceva? Vânzător: Sigur. Hoţ: Goliţi casa. Vânzător: Poftim? Hoţ: Goliţi casa aici. Vă jefuiesc, domnule. Vânzător: Sunteţi sigur? Hoţ: Da, sunt sigur. Vânzător: De ce vreţi să faceţi asta? Hoţ: Pentru că am nevoie de bani. Am copii, care au nevoie de mâncare. Îmi pare sincer rău că trebuie să fac asta, domnule, dar am copii... Vânzător: Ce-ai zice să-ţi dau 40 de dolari şI să uităm totul? Hoţ: Nu pot face asta, domnule. Trebuie să-mi plătesc chiria, facturile, copiii trebuie să mănânce (primeşte banii)... Vă mulţumesc foarte mult. Apreciez. Chiar îmi pare rău. Dacă mă mai pun vreodată pe picioare, domnule, îi aduc înapoi. Vânzător: Îmi pare rău. Domnul să fie cu tine, omule. Hoţ: Mulţumesc foarte mult. ŞI cu tine. Vânzător: Mulţumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted January 12, 2012 Members Share Posted January 12, 2012 scopul scuza mijloacele .........!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 5, 2012 Members Share Posted April 5, 2012 super ....bine ca nu sa ajuns mai departe...a fost vanzatorul de buna credinta......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alex0 Posted May 3, 2012 Members Share Posted May 3, 2012 a fost sincer omu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iogy bear Posted August 19, 2012 Members Share Posted August 19, 2012 super tare a fost tipul (asta daca nu a fost regizata) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts