Members florinelu30 Posted January 27, 2012 Members Share Posted January 27, 2012 Salut Am vazut la unii dintre colegii mei mai in varsta ca atunci cand au vrut sa scoata tirul din zapada a ridicat puntea motrica din perne ,cica ca sa preia mai mult din greutate. Este corect? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted January 27, 2012 Administrators Share Posted January 27, 2012 da foarte corect, daca mai ai si o axa liftat la remorca nu mai ai nevoie de lanturi ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florinelu30 Posted January 27, 2012 Author Members Share Posted January 27, 2012 Eu stiam ca trebuie sa ridici vagonul ca sa se lase pe motrica si sa lasi motrica jos ca sa preia greutatea,nu? Cum este mai bine? Rog si alti colegi sa isi exprime parerea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Eu cuplez al 2-lea diferential dar am 2 axe pe spate pe tractor!Chestia cu a 4 axa,liftata de care zicea Gongy ajuta si ea!Mai poti sa pui si traction-aid(scarite metalice)sub roti!Daca nimic nu ajuta n-ai de ales pui lanturile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adiretegan Posted February 8, 2012 Members Share Posted February 8, 2012 Creat de: kenworth « : Ianuarie 28, 2012, 17:27:37 » Eu cuplez al 2-lea diferential dar am 2 axe pe spate pe tractor!Chestia cu a 4 axa,liftata de care zicea Gongy ajuta si ea!Mai poti sa pui si traction-aid(scarite metalice)sub roti!Daca nimic nu ajuta n-ai de ales pui lanturile! ....asta daca ai... daca nu...te rogi de cai de la dezapezire sa te traga... care in Bg costa undeva la 15 -20 euro/camion. Drumuri bune si uscate la toti colegii ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted February 15, 2012 Members Share Posted February 15, 2012 Ridic motrica cuplez sateliti si ies usor cu ambreajul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts