Members oldtrucker Posted February 26, 2012 Members Share Posted February 26, 2012 De curand am schimbat permisul de conducere ca expira . Intrebarea este : pot circula cu cardul tahograf care mai e valabil inca 1 an si 4 luni ? Stiu ca pe card este trecuta seria de permis . Ce implicatii sunt? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted February 27, 2012 Members Share Posted February 27, 2012 Nu vreau sa va induc in eroare dar cand am fost la arr dupa card venise un domn care pierduse permisu. Tin minte ca doamna de la arr ia spus ca trebuie schimbat cardu pt ca nu mai au aceeasi serie. La preschimbare nu cred ca se schimba seria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 27, 2012 Author Members Share Posted February 27, 2012 Sa schimbat seria permisului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted February 27, 2012 Members Share Posted February 27, 2012 Atunci trebuie schimbat si cardu. Mai bine sunati la arr ca sa fiti sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sven-tm Posted March 3, 2012 Members Share Posted March 3, 2012 trebuie schimbat.m-au verificat ungurii la nadlac o data pe chestia asta.in schimb,nu se mai leaga nimeni daca ai buletinul pe alta adresa decat cea din permis.dar cardul si permisul trebuie sa fie pe aceeasi serie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Florian-Alexandru Posted March 4, 2012 Members Share Posted March 4, 2012 Salut.Stiu sigur ca trebuie schimbat...Sunt in aceasi situatie,norocul meu ca nu circul acum pe Est-ul Europei ptr ca in Germania nu s-a legat nimeni de asta iar in Franta doar mi-au atras atentia ca trebuie sa schimb ceva,era glumet,dar mi-a zis ca "n'pas grave" ptr ei,important era programul meu...si eram ok cu pauzele Sanatate si drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts