Members Miron Ion Vasile Posted October 21, 2014 Members Share Posted October 21, 2014 Nu mai stiu ce sa cred dar....astazi am vorbit cu o doamna de la firma Fasulo si se fac angajari.voi ce spuneti? am lucrat 2 ani in Suedia si Norvegia...aveti vreo recomndare?? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted October 21, 2014 Moderators Share Posted October 21, 2014 Colegule Miron,ca sa evit sa intru in polemici vis a vis de cat de buna/rea este firma Fasulo sau sa dau dreptate la unul sau altul,pot sa ti spun sigur ceva ce am trait chiar eu...am lucrat la FM Martinelli la cisterne alimente si ma intalneam deseori cu cei de la Fasulo la incarcari lapte/vin pe italia/germania.Ne plangeam noi de la Martinelli ca nu ai avem somn si ca degeaba mai folosim card daca "calamita" sta nonstop pe traductor,dar cei de la Fasulo erau terminati efectiv si putini cei care rezista la ei atat fizic cat si psihic.Nu ai sa castigi niciodata la italieni cinstit la program cat ai castigat tu(banuiesc pentru ca am lucrat si eu pe scandinavia),in suedia/norvegia.Al doilea punct,sa nu ai pretentii la capurile din italia sa fie "bibelou" .Cele ale outsider ilor sunt varza ,ale italienilor ok.Si muuuulte alte aspecte.Italia numai este ce a fost odata de prin 2008-2010 cand ia pocnit criza mai rau ca pe multi...Sa ai drumuri line colegule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Miron Ion Vasile Posted October 22, 2014 Members Share Posted October 22, 2014 Ok Multumesc mult colegu de informatii.a fost ciudat totusi ca voalat mi sa spus de Doamna aceea ceva legat de program si ca la ei se circula si sambata si duminica si ca depinde de cum se descurca soferul sa castige mai mult.deci tind sa dau dreptate celor care au postat pe forum lucruri "BUNE" despre aceasta firma. Atunci.....cautam in alta parte... Drumuri line sa ai colegule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members motorino Posted December 30, 2014 Members Share Posted December 30, 2014 salut colegu. vreau sa vorbesc cu tine daca se poate. suna sau dami un beep si te sun eu 0754522335 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts