Members DODOKA Posted March 5, 2012 Members Share Posted March 5, 2012 maine trebuie sa ma duc cu un camion recent adus din germania la verificare tahograf si dupa la rar pt inmatriculare masina a ajuns in tara alaltaieri cu numere de germania (normal ca si tahografu setat cu numerele de germ) ieri s-au scos numere rosii si maine ma duc la rar pt inmatriculare intrebarea este este legal sa bag cardul in tahograf daca nu coincid numerele intre ele (masina--tahograf)? sau nu trebuie bagat cardul? o sa am probleme la reun control daca bag cardul? sau ce trebuie sa fac? va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yakwza Posted March 5, 2012 Members Share Posted March 5, 2012 maine trebuie sa ma duc cu un camion recent adus din germania la verificare tahograf si dupa la rar pt inmatriculare masina a ajuns in tara alaltaieri cu numere de germania (normal ca si tahografu setat cu numerele de germ) ieri s-au scos numere rosii si maine ma duc la rar pt inmatriculare intrebarea este este legal sa bag cardul in tahograf daca nu coincid numerele intre ele (masina--tahograf)? sau nu trebuie bagat cardul? o sa am probleme la reun control daca bag cardul? sau ce trebuie sa fac? va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri multumesc anticipat pai baga cardul daca te opreste cineva si te intreaba le explici problema,camionul tr sa ajunga cumva acolo... eu am mers fara inspectia tehnica,expirase.. \ oricum vezi cum faci sa circuli mai invizibil,adica sa nu te intalnesti cu nimeni..cam ce distanta e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DODOKA Posted March 5, 2012 Author Members Share Posted March 5, 2012 60 km dus si 60 int dar oare e mai bine sa nu bag cardu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 5, 2012 Administrators Share Posted March 5, 2012 Baga cardul. Daca mergi fara card e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adiretegan Posted March 5, 2012 Members Share Posted March 5, 2012 Baga cardul, dar sa nu faci depasire de program... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DODOKA Posted March 6, 2012 Author Members Share Posted March 6, 2012 multumesc colegii si drumuri bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts