Members AutistiTIR Posted March 8, 2012 Members Share Posted March 8, 2012 Salut, cautam tractionisti pentru una din cele mai mari firme de taransport din Italia. Se ofera: - 0,95 Euro/km (totul inclus); - 8000 km/luna garantati, 12 luni/an; - Baza Milano (Italia), rute in Europa de Vest; - Posibilitate factura catre firma Italiana (Euro fara TVA) sau romaneasca (Lei + TVA); Se cauta: - 1-10 camioane, cap tractor + semiremorca containerizata (daca nu aveti, va putem inchiria noi semiremorca pentru 500 Euro/luna); - Preferam firme cu experienta in transporturi; Daca sunteti interesat, ne puteti contacta la tel. +4 0748 760647 sau mail info@autistitir.ro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted March 8, 2012 Members Share Posted March 8, 2012 ar fi de folos sa se posteze si numele firmei ce cauta tractionisti ca poate asa unii din noi mai avem experiente cu unele dintre ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members horatiu84AR Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Bine ca baetii cauta tractionisti....dar trebuie sa ai tu semiremorca....in cazul in care nu ai iti inchiriaza.... Cauta tractionisti sau ansambluri pana la urma? Pretul de 0.95 plus chirie nu mi se pare deloc atractiv...in italia unde motorina se invarte pe la 1,70 de euro /l Bafta la toti care merg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AutistiTIR Posted March 13, 2012 Author Members Share Posted March 13, 2012 Eu consider( si este parerea mea personala - care poate fi contrazisa) ca 0.95 este un pret ok, comparativ cu ce am vazut prin alte parti. Sincer cred ca nu sunt singurul de aici care ar vrea sa vada oferte de 1 sau chiar mai mult pe Km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 5, 2012 Members Share Posted April 5, 2012 parerea mea personala, mai bine 0,88/km si 12000 de km decit cu plata la remorca, si doar 8000 de km.e o parere.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts