Members hermanrazvan Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 M-a poate ajuta un coleg sa imi spuna cefac urmatoarele butoane?? Va multumesc!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members liviu. Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 de la stanga la dreapta: 1=nu stiu,2=dezactivare senzor antipatinaj (nu mai taie acceleratia cand pierde aderenta),3=limitator de fum alb prin obturarea galeriei de evacuare se foloseste si pentru incalzirea mai rapida al motorului,4=frana de esapament. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Petre30 Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Mi se pare k butonul 1 e blocare de diferential Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members liviu Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Poza e de la ceva scania ori bascula ori cu punte motoare dubla.E pentru blocarea celui de-al doilea diferential. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts