Members CNA25 Posted May 5, 2012 Members Share Posted May 5, 2012 http://www.myjob.ro/locuri-munca-bistrita/sofer-profesionist-autocar-curse-externe-975610.html anuntul este preluat.......................multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gianni Posted June 18, 2012 Members Share Posted June 18, 2012 Salut! Si eu caut sa ma angajez ca sofer pe autocar si nu gasesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted June 26, 2012 Members Share Posted June 26, 2012 Salut! Si eu caut sa ma angajez ca sofer pe autocar si nu gasesc! La Atlassib gasesti mereu .... in ciuda faptului ca se aud zvonuri nefondate ,problemele sunt pt cei care fura/beau/ nu ajung la timp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tytyboss35 Posted July 18, 2012 Members Share Posted July 18, 2012 La Atlassib gasesti mereu .... in ciuda faptului ca se aud zvonuri nefondate ,problemele sunt pt cei care fura/beau/ nu ajung la timp... ce sa furi?nu se ajunge la timp pentru ca se merge cu viteza redusa sa te poti incadra in norma de consum,se merge cu 10 km/h mai incet din cauza remorcii pe unele sectoare de drumsi din cauza nr de statii pe toate coclaurile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members razvanel27 Posted July 23, 2012 Members Share Posted July 23, 2012 colegi stie cineva unde se angajaza soferi pe autocar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soso trukers Posted July 24, 2012 Members Share Posted July 24, 2012 atlassib colegule au nevoie la greu.intra pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Niky Posted July 25, 2012 Members Share Posted July 25, 2012 La Atlassib gasesti mereu .... in ciuda faptului ca se aud zvonuri nefondate ,problemele sunt pt cei care fura/beau/ nu ajung la timp... si tu esti unul din aia corecti . Vai cata onestitate la tine . Dar de ce nu spui si despre restul problemelor care sunt la firma . Mie mai au sa-mi dea diurna de pe extern plus garantia si a trecut un an de cand am plecat de ei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted August 3, 2012 Members Share Posted August 3, 2012 La Atlassib gasesti mereu .... in ciuda faptului ca se aud zvonuri nefondate ,problemele sunt pt cei care fura/beau/ nu ajung la timp... si tu esti unul din aia corecti . Vai cata onestitate la tine . Dar de ce nu spui si despre restul problemelor care sunt la firma . Mie mai au sa-mi dea diurna de pe extern plus garantia si a trecut un an de cand am plecat de ei . Colegul Niky , fii sincer si spune-ne si noua cata motorina ramane la o cursa de Italia de ex, si cat este partea soferilor din echipaj impartit la 3 soferi ?Acum ai raspunsul dc mai sunt probl si intarzieri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Niky Posted August 6, 2012 Members Share Posted August 6, 2012 treaba cu motorina - ................respecta regulile forumului si membrii acestuia !! . Tu stii ce se intampla pe Italia la Padova ..... ? iti spun eu ca nu stii nimic din ce face Stefania cu soferii tu vorbesti numai din auzite . Si ca sa ajungi tu sa vorbesti de Italia baga 6-7 curse la luna ( 2 de Gallipolli 2 de Taranto 2 de Bari Via Capruzzi 252) si dupa aia stam de vorba si sa nu le faci pana la Suceava doar pana la Arad sau Lugoj si n-ai mai vorbi asemenea tampenii . ii vezi s-au nenorocit pe viata pt binele lui Carabulea ps : inca ,, una ,, si te duci !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian_timisoara Posted August 6, 2012 Members Share Posted August 6, 2012 la firma samex din timisoara se mai cautau soferii de autocare pe relatiile romania-italia-romania,sau romania-germania si germania-elvetiaacum 2 saptamini,sunati si intrebati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted August 7, 2012 Members Share Posted August 7, 2012 treaba cu motorina - Tu stii ce se intampla pe Italia la Padova ? iti spun eu ca nu stii nimic din ce face Stefania cu soferii tu vorbesti numai din auzite . Si ca sa ajungi tu sa vorbesti de Italia baga 6-7 curse la luna ( 2 de Gallipolli 2 de Taranto 2 de Bari Via Capruzzi 252) si dupa aia stam de vorba si sa nu le faci pana la Suceava doar pana la Arad sau Lugoj si n-ai mai vorbi asemenea tampenii . ii vezi s-au nenorocit pe viata pt binele lui Carabulea Regret ca esti utilizator al acestui forum , rog moderatorii sa iti corecteze postul cu injurii , eu nu am adresat nimanui porcariile scrise de tine, chiar daca nu am fost deacord. Accidentele sunt regretabile, toate firmele au accidente, tu doar vb si critici , in fond nu ai ajutat pe nimeni de pe forum , sau vreun incepator sa isi gaseasca un loc , un salar , un nou inceput in viata , in meseria de Conducator Auto,o meserie grea facuta de ,,ras,, prin comportamentul vulgar si urat , de catre cei ca tine. Nu ridic pe nimeni in slavi , insa la Atlassib am gasit o companie unde este usa deschisa tuturor, inclusiv celor care au luat de 2 zile permisul, uitam ca toti am fost incepatori !Sau tu te ai nascut invatat ? Mereu mi am luat baniii, au mai intarziat 10,12 zile, nimeni nu mi a reprosat nimic cand am gresit, dar mereu am fost disociat de faptele care sunt prevazute in regulament. O zi buna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soso trukers Posted August 7, 2012 Members Share Posted August 7, 2012 pentru niky salut colegule nu are rost sa sa arunci cu gunoi asa la intamplare si sai bagi pe toti in aceesi oala.dak tu ai avut o problema firesc era sa o rezolvi in familie pentru ca acolo se spala rufele.rog moderatorii sa ia masuri ca aici santem pe un forum nu in grajd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members luncian crina madalina Posted October 26, 2012 Members Share Posted October 26, 2012 buna vroiam sa stiu daca cu 4 ani de experienta transport local persoane am sanse sa te angajezi pe autocar.am lucrat si cu autobuz articulat.miati putea da vreo idee de vreo firma egal de oras.multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sticlaru Gheorghe Posted May 21, 2014 Members Share Posted May 21, 2014 Salutare , offtopic comentariul tau...ce are bascula cu autocarul....mai multa atentie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts