Members MarcelG Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Salutare tuturor soferilor Sunt sofer de autocar si trebuie sa merg cu elevii unei scoli din Bucuresti in excursie pana in Rosia Montana. Am luat permisul de cateva luni si asta e primul meu drum mai lung. Sunt foarte emotionat si vreau sa iasa totul ca la carte. Intrebarea mea este : unde as putea sa ma opresc pe drum, ce popasuri frumoase stiti pe acest traseu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members groza radu-mihai Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 ruta pe unde vrei sa mergi siii iti dau ardealu in mana mai ales apusenii. Propun Bucuresti Pitesti R.Valcea Sibiu Deva Brad (Buces-vulcan Frumos deal) Abrud Rosia Montana retur Abrud Zlatna Alba Iulia Sebes Sibiu R.Valcea Pitesti Bucuresti (Sau Rosia Campeni Baia de Aries Turda TG.Mures (Ungeni-Acatari varianta) Rupea Brasov - Bucuresti Dar musai doi soferi daca nu ai cazare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts